Saját Otthon Projekt

Belencsézünk, de nem úgy, ahogy szoktunk

Ez is megvolt, letudtuk 2016-ot. Mennyi mindent tudnék írni, hogy mi történt velem… De ugyebár, ennek nem itt és nem most van itt az ideje. Nem mellesleg, az nem is az én asztalom. 😀 A lényeg, hogy pozitívan tekintünk előre, egyetlen fogadalmam van 2017-re vonatkozóan, majd egy év múlva leírom, hogy bejött-e. Persze, csak, ha… Tovább »

Szilveszteri dekor ötletek

Karácsony után igen gyorsan eljön az év utolsó napja és a legtöbben ez méltóképpen szeretnénk megünnepelni. Szinte mindenki ilyenkor felveszi a legszebb, legcsinosabb ruháját, amibe persze még a karácsony alatt felszedett plusz kilók után is bele tudja magát préselni. Ugyanilyen gyorsan és egyszerűen szeretnénk házibuli esetén a karácsonyi dekorációt átkonvertálni szilveszteri buli hangulatúra. Ebben az… Tovább »

Szilveszteri ropogtatnivaló

Gondolom, lassan mindenki készül a közelgő Szilveszterre. Van, aki buliba megy és  van, aki házibuliba, de van, aki otthon marad. Bármelyik variációt választjuk, ezzel a sajtos, magvas finomsággal mindenki elégedett lesz. Mi nem rajongunk annyira a Szilveszterért, kötelező bulinak tartjuk.  Szerencsére szűk baráti körben tartjuk az estét. Én is készülni fogok valami finomsággal, mert a… Tovább »

Dekorációs ötletek Szilveszterre

Az igazat megvallva még nem volt olyan Szilveszter, ahova igazi dekorációval készültem volna. Ennek talán az az oka, hogy a karácsony és az arra való készülődés kiveszi az erőmet. Így a szilveszteri buliba már csak itallal, nassolnivalóval és jómagam kidekorálásával készülök. Ez az idén sem lesz másképpen, de azért összegyűjtöttem pár szuper és egyszerű ötletet. A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!