Saját Otthon Projekt

1 éves lett a Saját Otthon Projekt Instagram profilja

Az Instagram sokáig mumus volt az életünkben és habár már a blog jócskán a 4. életévében taposott, de mi még akkor sem rendelkeztünk profillal. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy féltem, hogy rákattanok… Végül tavaly a Vera vetette fel, hogy milyen jó lenne, mert rengeteg olyan történetünk van, amit a blogon nem tudunk vagy… Tovább »

Nyereményjáték a Dimilight Design-nal közösen

Szeretjük a kerek számokat megünnepelni és általában mindig a Facebook oldalunkhoz kötjük a nagy eseményeket. Legutóbb még 2016-ban indítottunk maratoni nyereményjáték sorozatot, hogy méltóképpen köszönjük meg, hogy 10.000-ren követtek minket. Most pedig elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz, mégpedig a 15.000-hez! Így most a Dimilight Design-nal közösen lepünk meg egy szerencsés Olvasónkat egy hipermenő asztali lámpával. Annyira… Tovább »

NLCafé Téli fesztivál – Lakásdísz workshop

Az idén nagy megtiszteltetés ért bennünket, mert részt vehettünk a hagyományosan november végén tartandó NLCafé Téli fesztiválon, ahol az egyik Lakásdísz workshop keretein belül karácsonyfadíszeket készítettünk a lelkes résztvevőkkel a tegnapi nap folyamán. Nem kis fába vágtuk a fejszénket, mert 4 óra leforgása alatt összesen 120 főnek kellett a workshopot tartani, ami workshoponként 30 főt jelentett…. Tovább »

Allianz blogverseny

Még soha sem indultunk versenyen és így most az Allianz blogverseny nagy esemény az életünkben. Nagyon hálásak lennénk, ha támogatnátok minket szavazataitokkal az alábbi 3 témában: gasztro életmód otthon Szavazni az alábbi linken tudtok és Ti is nyerhettek: http://www.allianzblogverseny.hu/ A szavazatokat pedig előre is köszönjük és ha nyerünk, akkor tutira kitalálunk egy szupi kis meglepetést… Tovább »

Saját Otthon Projekt – Médiaajánlat

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz. Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.... Tovább »

Fotózáson jártunk

Már elég régóta szerettünk volna a blogra közös fotót kitenni a Verával, mert a külön-külön képek nem mutatják igazán az összetartozásunkat. Ehhez azonban szerettünk volna egy igazi fotóst felkérni, mert egyikünk sem jeleskedik portréfotózás terén.  A családi képeket nálunk már régóta Kovács Zsuzsi – StudioArt Photography – készíti, mert egyszerűen varázslatos hangulatú képek kerülnek ki… Tovább »

4 éves a Saját Otthon Projekt!

Ma pontosan 4 éve indítottam a Saját Otthon Projekt blogot, amely annyi mindent megváltoztatott az életemben. Azelőtt magam sem képzeltem, hogy ennyi kreativitás rejtőzik bennem és hogy ilyen sok pluszt fog adni nekem az évek alatt. 2011. szeptember 3-án költöztünk be vadiúj otthonukba és rögtön elkapott a fészekrakási láz. Elkezdtem tervezgetni, olvasgatni és megismerkedtem rengeteg bloggal. A… Tovább »

Bővülünk!

Akkor. Induljon a banzáj! Pár héttel ezelőtt Klaudia barátnőm hirtelen, a semmiből előrukkolt egy kérdéssel. Szeretné fejleszteni az évek óta jól működő blogját, hiszen tartani kell a lépést a mai trendekkel. Ő szeret barkácsolni, ötletelni, otthont fejleszteni. Én szeretek sütni, főzni, a konyhában alkotni. Tegyük össze, amink van. Hát, tegyük. 🙂 Baj nem lehet belőle,… Tovább »

2 éves lett a Saját Otthon Projekt

Hát ez a nap is elérkezett: 2 éve írom a Saját Otthon Projektet! Emlékszem, hogy a legelején mennyire féltem egy-egy bejegyzést megírni. Nem voltam biztos magamban és tele voltam kétségekkel. Szerencsére azóta levetkőztem ezt a fajta önbizalomhiányt és úgy érzem, hogy a blogolás segített magam elfogadni. Most már nyíltan tudom vállalni az ízlésemet és nem… Tovább »

Köszöntelek Titeket immár a Cafeblog-ról!

Sokat töprengtem, hogy átköltöztessem-e a blogomat. Ez valahol természetes, mert már 1 éve írom és szépen alakult a napi látogatottságom. A Cafeblog-os megbeszélésről azonban pozitív benyomásokkal tértem haza. Tetszett, hogy inkább a női olvasóközönséget célozza meg, tetszik a dizájn és hogy nagyon segítőkészek voltak mindenben. Végül úgy döntöttem, hogy költözök! A változás jó! Nem szabad félnem…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!