Saját Otthon Projekt

7 ingyenesen letölthető 2017-es naptár

Tavaly a dolgozósarokba készítettem egy egyszerű és könnyen változtatható csíptetős naptárat. Ehhez kellett letöltenem egy ingyenes naptárat, amely egész évben jó szolgálatot tett nekem: Szerettem ezt a megoldást, így 2017-re is kellett keresnem valamilyen hasonló stílusú naptárat. Végül olyan sokat sikerült összegyűjtenem, hogy nem is tudok választani.  Ha valamelyik megtetszik, akkor csak a képre kell kattintanotok… Tovább »

Nyomtassunk idén is karácsonyra!

Most már tényleg hagyománnyá vált a blogon, hogy időről-időre igazán szuper, ingyenesen letölthető lehetőségeket mutatok Nektek. Hiszen ennél egyszerűbb és nagyszerűbb megoldás nincsen, hogy felfrissítsük falainkat vagy az aktuális dekorációt. A karácsonyi gyűjtemény sem újdonság a blogon, mert már 2014-ben és 2015-ben is találkozhattatok a blogon szuper ötletekkel. Azonban az idei év sem telhet el… Tovább »

Nyomtassunk a növények bűvöletében!

Múlt héten mutattam 6 szobanövényt, amelyek most mindenhol viszik a pálmát és nekem is személyes kedvenceim. Azonban a szobanövények diadala nem korlátozódik szigorúan az élő növényekre, mert poszterek és különféle nyomatok esetén is érdemes számításba venni őket. Ezen felbuzdulva ismét válogattam ingyenesen letölthető posztereket és olyan laptopra való háttereket, amiket nyugodtan ki is nyomtathatunk, ha megtetszenek.  Ha valamelyik… Tovább »

Nyomtassunk a nappaliba!

Szeretem időről-időre felfrissíteni az otthoni faliképeket és ilyenkor legtöbbször ingyenesen letölthető képeket szoktam gyűjteni az interneten. Szokásomhoz híven Nektek is mindig megmutatom ezeket a lehetőségeket, hogy Ti se maradjatok ki a jóból! 😀 Most elsősorban a nappali témaköré csoportosítottam jó pár ötletet, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset. A képek letöltéséhez pedig egyszerűen a képre… Tovább »

Naptár a dolgozósarokban

Régóta tetszettek a falra csíptethető naptárak, amiket rengeteg dolgozósarokban láttam már. Szerettem volna egyszer nálunk is megvalósítani, de hiányzott az egyszerű, fekete alappal rendelkező naptár és a csíptetős irattartó. Pár napja azonban olvastam Panyi Zsuzsi blogján egy bejegyzésben az ingyenes letölthető naptárakról és ott megláttam egy igazán egyszerű, de nagyszerű változatot. Rögtön le is töltöttem… Tovább »

Nyomtassunk a konyhába is!

Szeretem az ingyenes lehetőségeket és gyakran igénybe is veszem, ha az otthonom dekorálásáról van szó. A lehetőségeket azonban legtöbbször megosztom veletek is, hogy esetleg Ti is fel tudjátok frissíteni az otthonotokat. Most olyan ingyenes nyomtatási lehetőségeket gyűjtöttem egy csokorba, amelyeket elsősorban a konyhába szántak. Természetesen a kedvenc téma a kávé és a kávézás öröme, de… Tovább »

Idén is nyomtassunk karácsonyra!

Tavaly már gyűjtöttem pár karácsonyra ingyenes letölthető ötletet, de ezt a sorozatot az idén sem szeretném megszakítani. Remek lehetőség ugyanis a karácsonyi ajándékok miatt kiürült pénztárcánk kímélésére az ingyenes tartalmak kiaknázása. Nem kell lemondanunk az ünnepi dekorációról, de nem költünk egy vagyont! Ugye sokszor milyen életmentő tud lenni?  Különösképpen, ha nemcsak apró kellékekről van szó, hanem akár a… Tovább »

Ingyenes poszterek a gyerekszobába

Poszterekből sosem elég, mert mindig jó móka új hangulatot teremteni pár új képpel. Ez különösen megállja a helyét a gyerekszobában, ahol szinte naponta változnak a kedvencek. Ezekkel a változásokkal pedig nem nehéz anyagilag lépést tartani, ha az alábbi 13 ingyenesen nyomtatható változatra szavazunk.  Ha valamelyik megtetszik, akkor pedig  nem kell mást tenned, csak a kiválasztottra… Tovább »

Nyomtassunk posztert a konyhába!

Találtam egy szuper ingyen letölthető posztert a julieannart.com-on, ami szerintem vicces és nagyon jól mutat a konyhában. A letöltési linket a képre kattintva érhetitek el: Ugye milyen egyszerű és milyen jól mutat? Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes… Tovább »

Nyomtassunk apák napjára

Habár itthon nem igazán ünnepeljük, de június harmadik vasárnapja az apukáké. Ha megfeledkeztünk erről és még az utolsó pillanatban pótolnánk, akkor íme néhány last minute ingyenes nyomtatási ötlet. A képekre kattintva egyszerűen eléritek az ingyenes posztereket: 1. A szuperhősös változatok közül nekem ez tetszik a legjobban: 2. Ez az egyszerűbb változat sem rossz: 3. Íme… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!