Saját Otthon Projekt

Ikea hack ötletek: Rast komód halas külsővel

Régen volt a blogon Ikea hack ötlet, mert mostanában nem találkoztam olyan ötlettel, ami elrabolta volna a szívemet.  Most azonban szembe jött velem ez a gyerekszobába szánt Rast komód, amely mellett nem tudtam lemenni. Olyan jól sikerült párosítani a papírszalvétát, amely jelen esetben Marimekko , az egyszerű komóddal.  A Marimenkko finn céget egyébként 1951-ben alapították és méltán… Tovább »

Egy kis festék a kosárnak sem árt!

Régóta szerettem volna ezt a fajta füles kosarat, mert szinte a csapból is ez folyik most az összes külföldi lakberendezési oldalon és annyira megtetszett. Nagyon örültem, hogy még az utolsó pillanatban sikerült hozzájutnom az Ikeából egy darabhoz. Eredetileg is színesben szerettem volna, mert félig feketén egyszerűen imádtam a képeken. A Férjem azonban lebeszélt az átfújásról, mert szerinte… Tovább »

Szuper Ikea hack ötletek a gyerekszobába

Be kell vallanom, hogy gyerekszobák az én gyengéim és nem azért, mert nekem is van egy kislányom. Ha igazán őszinte vagyok magammal, akkor azért, mert a mi gyerekkorunkban még nem igazán volt lehetőség hasonló csodás szobákat tervezni a gyerekeknek. Legtöbbször a felnőttek megunt bútorait vagy egyéb egyen ifjúsági bútorokat birtokolhattunk.  Manapság azonban határ a képzelet és a… Tovább »

Gyerekszoba update: Ikea Kallax mini hack

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gyerekszoba az a hely a lakásban, ahol a leggyorsabban változik minden. Az elején évente, aztán kétévente biztosan a gyerkőc igényeihez és fejlődési szintjének megfelelően új bútorokat és új hangulatot kell megalkotnunk. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy vagyonokat költenek az első gyermekük születése előtt a bútorokra. Pedig véleményem szerint teljesen felesleges… Tovább »

IKEA hack ötletek: Foto lámpa

Az IKEA Foto fantázianevű lámpája magában is tökéletes választás, mert picit indusztriális, picit vintage és picit modern egyszerre. Mindezek mellett az ára is megfizethető, mert a legkisebb, a 25 cm-es átmérőjű 3.990 Ft és a legnagyobb, az 50 cm-es is csak 7.990 Ft. Ha pedig egyediségre vágyunk, akkor ezen a lámpán bátran lehet kísérletezni! A… Tovább »

Olvasói munkák: Ikea Kura ágy teljes átalakulása

Az IKEA termékek gyakran nagyszerű alapot adnak egy teljes átalakításra és a végeredmény gyakran csak nyomokban hasonlít az eredetire. Az IKEA Kura ágy is azok közé tartozik, amelyeket elég gyakran újítanak meg és ma az egyik kedves Olvasónk a kisfiának megvalósított álomfekhelyét mutatom be. A házikó tökéletes kuckó minden kisgyereknek és itt biztosan bárki pikk-pakk… Tovább »

Szuper IKEA hack ötletek a gyerekszobába

Az Ikea bútorok átalakítása nem kerülheti el a gyerekszobát sem, mert itt aztán igazán szárnyalhat az ember fantáziája. Sokszor sokkal ötletesebb dolgok születnek, mint más helyiségek esetében. Gondolkodhatunk akár nagyban is, mert az alap Ikeás bútorok mindig kiváló alapot adnak egy-egy szerkrény vagy ágy totális átalakítására. Ilyenkor ráaádul egy-egy gyerkőc nagy álmát is meg tudjuk… Tovább »

Ikea hack ötletek: retró String polc utánzat SPRUTT cipőtárolóból

Az 1949-ben megalkotott String polcrendszer igazán menő manapság, mert lépten-nyomon felbukkan a lakberendezési oldalakon. Ráadásul a kora is igazolja, hogy soha sem megy ki a divatból. Természetesen a minőséget és a menőséget minden esetben meg kell fizetni, így egy kis méretű String Pocket falipolc rendszer 134 eurónál kezdődik. Az emberi találékonyság azonban hihetetlen és a legképtelenebb alapanyagokból is meg… Tovább »

Ikea hack ötletek: Stuva padból előszobafal

Mai Ikea hack ötletünk az mutatja be tökéletesen, hogy ha nem tudsz igényeidnek, pénztárcádnak vagy a lakásod adottságainak megfelelő bútort készen vásárolni, akkor hogyan is lehet a legegyszerűbb darabot átalakítani egy kis otthoni barkácsolással. Az előszobafal megalkotója, Amy a The Mombot blog írója, aki ezen felül három kisgyerek édesanyja és grafikus. Házuk megvétele után elkezdett az interneten… Tovább »

IKEA hack ötletek: falióra bőrövvel

Egy igazán alap faliórából is mutatós darabot varázsolhatunk 2 bőröv segítségével, ha követjük a La Maison de Anna G blog útmutatását. Régóta abszolút kedvencem ez az óra, mert az átalakítás után is letisztult maradt, de az övek különlegessé teszik. Ha pedig megunjuk ezt a változatot, akkor könnyen vissza tudjuk varázsolni az eredeti állapotot. Lássuk be, hogy ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!