Saját Otthon Projekt

Készíts olcsó papírzsákból menő tárolót!

Szeretem az akciókat és igyekszem ilyenkor ki is használni az adódó lehetőségeket.  Igyekszem előre is gondolkodni és inkább spájzolni potenciális alapanyagokat.  Ebből kifolyólag nem meglepő,  hogy még a téli leárazás idején beszereztem három vastag papírtárolót a H&M-ből,  mert 1.490 Ft helyett 490 Ft-ba kerültek. Az sem tántorított el a tervemtől, hogy addigra a mintásak már mind… Tovább »

H&M Home 2017 tavasz

Már február van és nekem már maximálisan elegem van a télből, így ne lepődjetek meg, ha egyre inkább csak tavaszról szóló bejegyzések születnek majd a tollamból. Szerintem Ti sem bánjátok, mert a környezetemben nem tudok egy embert sem megnevezni, aki nem így érez… A sort úgy döntöttem, hogy a H&M Home tavaszi kollekciójával kezdem, habár… Tovább »

H&M Home karácsony – 2016

Már nagyon vártam, hogy a H&M Home is elhozza nekünk a karácsonyi dekorációt és végre múlt héten megjelentek az ünnepre szánt termékek az online kínálatban. Az idén sem lehet okunk panaszra, mert mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust:  hagyományos stílus, rusztikusabb elemekkel és a szinte már kötelező piros színnel, modernebb stílus, geometrikus mintákkal, ilyenkor szinte… Tovább »

Lessük meg, hogy mivel készül a H&M Home az őszre!

Még javában tart a nyár, de a H&M Home már jelentkezik az őszre szánt termékek egy részével. Ilyenkor mindig gyorsan átfutom a kínálatot és javában tervezgetem, hogy miket szeretnék majd otthonra beszerezni.  Amit biztosan nem fogok kihagyni a Ferm Living-es szteppelt párnák utánzata, mert azok már eredetiben is a kedvenceim között szerepelnek. Ezen kívül a szezonban a gyerekszobai kiegészítők… Tovább »

H&M Home nyár

A H&M pontosan azért fast fashion bolt, mert olyan gyorsan tud reagálni a piaci trendekre, hogy egy évben rengeteg kollekciót tud piacra dobni. Nincs ez másként a Home szekcióban sem, így a tavasziak után már meg is érkeztek a nyári kollekciók. Azért használok többes számot, mert tényleg nem bízták a véletlenre és több motívum köré,… Tovább »

H&M Home tavasz

Karácsony elmúltával már nem is járhat más az ember leányának a fejében, mint a tavasz. Kint ráadásul nagyon hideg is van, ami csak erősíti a vágyakozást. Éppen ezért hetek óta mást sem csinálok, mint a különféle lakberendezési áruházak tavaszi kollekcióit nézegetem….  Természetesen a H&M Home volt az első, amely már árusítani is elkezdte a tavaszi… Tovább »

A párnamánia újra elhatalmasodott

Mindenkinek vannak gyengéi és nekem bizton állíthatom, hogy a díszpárnák azok… Más nőket a ruhák, a cipők és/vagy a táskák hoznak lázba, de engem azonban már hidegen hagynak. A párnahuzatok viszont mindig elcsábítanak és időről-időre nem tudok nekik ellenállni.  Nálam az új párna mindig teljesen új hangulatot jelent a nappaliban, hiszen általuk könnyen és olcsón lehet… Tovább »

Heti kedvencek – 44. hét

A héten újjáélesztünk egy régi sorozatot, de teljesen új formában. Hetente új kedvenceket mutatunk meg gasztro vagy lakberendezés témakörben. Igyekezünk majd itthon is beszerezhető termékeket mutatni. Az újdonság pedig abban rejlik, hogy moodboard-okon /hangulati táblákon/ helyezzük el az aktuális kedvencünket mindig egy-egy téma köré csoportosítva. Amikor eredetileg elkezdtem a kedvenceket, akkor is így szerettem volna, de a… Tovább »

H&M Home karácsony – 2015

Minden évben a H&M Home az első lakberendezési áruház amelyik kijön a karácsonyi kínálattal és ez idén sem okozott nekem meglepetést. Már elérhetők a termékek a webáruházban és már az üzletekben is, de valahogy soha sem kíséri a megjelenésüket hatalmas médiaesemény. Természetesen én minden évben bemutatom a kínálatukat és a karácsonyi szezont hagyományosan velük nyitom meg…. Tovább »

Apró változások, apró újdonságok

Megszokhattátok, hogy mindig történik a lakásban valami. A változás általában apró formában történik, mert ugye nagy dolgoknak a kis lakásunkban már nem nagyon lenne helye. 🙂 Ráadásul már többször megállapítottam, hogy ez a hobbi igen költséges mulatság… Szezonok jönnek-mennek, trendek jönnek-mennek és éppen ezért mindig kell valami új! Persze mindig igyekszem visszafogni magam és ennek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!