Saját Otthon Projekt

Egészséges kényeztetés, eperrel és rebarbarával

Egy ideje már egyáltalán nem készítettem semmilyen édességet (természetesen olyanra gondolok, amit én is ehetek. Múlt héten vásároltam egy csomag rebarbarát és maradt belőle, így arra gondoltam, hogy nem szeretném kidobni,  valamit kezdeni kell vele. Eszembe jutott, hogy több helyen találkoztam már az eper és a rebarbara közös barátságával, jól megférnek egymás mellett.  Kicsit kutakodtam,… Tovább »

Gesztenyepalacsinta mentás eperöntettel

A Cafeblogon blogolni véleményünk szerint azért jó dolog, mert lehetőségünk adódik szuper emberekkel megismerkednünk, mind online, mind személyesen is. Ha pedig nem írnánk blogot, akkor az életben kevés eséllyel jönnének létre az ilyen találkozók. Iza blogját, a 160 gramm-ot mindketten kezdetektől fogva lelkesen olvassuk és a legutóbbi blogger találkozón végre sor került a személyes találkozóra is…. Tovább »

Szemezgessünk eperből!

Most van lehetőség arra, hogy kihasználjuk az eper adta lehetőségeket. Hamarosan már csak vágyódunk utána, amíg tehetjük, szedjük meg magunkat és tegyük tele a bendőnket. Rengeteg lehetőségünk van, az utak mellett megszámlálhatatlan bódékat találunk, illetve közkedveltek a “Szedd magad” akciók is. Szerencsénk van, mert Férjnek van egy ismerőse, Tahitótfaluból. Csak le kell adnom a rendelést… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!