Saját Otthon Projekt

Három stílus, három hangulat a Butlers kínálatából

Szeretek hangulati táblákat készíteni, mert egyrészt izgalmas játék számomra, másrészt pedig szerintem sokatoknak segít elképzelni a termékeket egy-egy virtuális szobába rendezve. Mostani bejegyzésemhez igazán szuper indokot biztosít, hogy május 15-én kezdődött a Butlersnél az óriási, éves bútor akció, ami hétről-hétre lehetőséget biztosít majd nekünk, hogy olcsóbban vásároljuk meg a kiszemelt darabokat.  Éppen ezért én is körbejártam… Tovább »

Pasztell tavasz a Butlersben

A tavasz nálam egyet jelent a pasztell színekkel és a vidámsággal. Nem meglepő, hogy ilyenkor a legtöbb lakberendezési áruház is előszeretettel hozza be a kínálatukba ezeket a színeket. Ha a Butlersbe látogatunk, akkor nemigen fogunk csalódni, mert csupa-csupa pasztellben pompázik idén tavasszal is minden. A konyhai kiegészítőkön keresztül egészen a lábtörlőkig. Nekem a kis asztalkák… Tovább »

Heti kedvencek – 10. hét

Már mindehol beköszöntött a tavasz a lakberendezési áruházáakat tekintve. Persze az idén korán lesz a húsvét és így kénytelenek is voltak előbb kihozni a kollekciójukat. Ma a Butlers újdonságai közül hoztam pár szuper dolgot elsősorban az erkélyre, de az égőt muszáj lesz otthonra beszereznem:     ZINC kanna fehér 3l – Zinc sorozat – Butlers.hubutlers.hu… Tovább »

Butlers karácsony – 2015

Évről-évre a Butlers az az üzlet, ahonnan be szoktam szerezni a karácsonyfára az üvegdíszeket. Fokozatosan cseréltem le ugyanis a műanyagokat szép üvegre és már csak a csúcsdísz lenne hátra, de jelenleg sehol sem találok szépet. Nem vagyok azért elkeseredve, mert legalább az idén lesz keretem a dekoráció teljes újragondolására. Már be is szereztem jó pár dolgot a… Tovább »

Kitérő: mi újság a Butlersnél?

Nem is olyan régen az Ikeás kedvenceimet mutattam meg Nektek. De természetesen ezek az apróságok nem merülnek ki az Ikeában. Hamarosan a Butlers üzletét is nagy valószínűséggel meg fogom látogatni. Nem feltétlenül amiatt, hogy közeledik a karácsony, csak egy kis változásra van igényem és ezeket azt hiszem kis apróságok beszerzésével is tudom abszolválni. Ebben nem… Tovább »

Picit változás vonzata

Régóta nem írtam bejegyzést a lakásunkról, de ilyenkor nyáron általában le vannak húzva a redőnyök a nagy meleg miatt és alapvetően sem sokat tartózkodunk itthon a rengeteg program miatt. Természetesen ez nem az jelenti, hogy semmi sem változik ennyi idő alatt. Mindig történik valami, csak nem jutok el oda, hogy fotókat is készítsek róla. Most azonban… Tovább »

Kell az üvegdísz vagy szép a műanyag is?

Gyerekkorunkban a karácsonyfa elképzelhetetlen volt a üvegdíszek nélkül, mert akkoriban nem léteztek még műanyag verzióban. Valójában mindig is szerettem a különféle figurákat, az űrhajósat, a Télapósat és az angyalkásat. A gömbök pedig mind-mind különlegesek voltak és így gyerekként órákat képes voltam nézegetni a fán. Tegye fel a kezét az, aki felismer a gyerekkora karácsonyfáiról pár… Tovább »

Heti kedvencek /45. hét/

Az eheti kedvencekben most majd arra derítünk fényt, hogy a piros pöttyös az igazi-e vagy sem? Most azonban nem Túró Rudi fronton fogunk keresgélni, hanem konyhai kiegészítő terén. Nektek bejönnek ezek a pöttyös apróságok?  1. Bögre pöttyös kerámia /Konyhatizezercikk.hu, 790 Ft/: 2. Süteményes kerámia edény szett – 2 db-os /Édes Álmok, 12.490 Ft/: 3. PIROS PÖTTYÖS KERÁMIA… Tovább »

Heti kedvencek /43. hét/

Mostanában kicsit lusta voltam a blogolást illetőleg és ezért kemény 2 hétig nem is válogattam heti kedvenceket. Most azonban újult erővel térek vissza és rögtön hoztam is pár új lámpát a Butlers kínálatából. Ezek mindegyike még friss husi a piacon és a most jelenlevő trendek közül a loftos vonulat áll hozzám legközelebb. Azért mindegyik teljesen… Tovább »

Konyha update: megjöttek a fekete-fehér kiegészítők

Az utóbbi időben igencsak elhanyagoltam a dekorációt az egész lakásban. Nyáron ugyanis mindig elhagy az ihlet, mert a felesleges energiám és az időm inkább programok megszervezésére fordítom. A sok-sok kirándulás, látogatás és utazás pedig a nyár végére teljesen kifáraszt és ekkor újra visszatérek a kedvenc elfoglaltságomhoz. Idén legelőször a konyhára esett a választásom, mert nem bírtam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!