Saját Otthon Projekt

Egy svéd lakás, amit egy enteriőr stylist varázsolt különlegessé

Habár mai otthonunk alapjaiban is tetszetős, de mindig jól jön egy igazán hathatós segítség, aki segít picit kiszakadni a komfortzónából.

Ilyenkor születnek egy fotózáson azok a csodálatos hangulatú képek, amelyek szinte megszólalnak és mégse érezzük sterilnek a végeredményt.

Jelen esetben pedig Josefin Haag volt a varázsló, aki egyénként méltán elismert enteriőr stylist és blogger Svédországban. Ezt az otthont pedig anno a Residence magazine-nak készítette fel a fotózásra.

A képek alapján nyugodtan ki merem jelenthetem, hogy szerintem bárki szívesen látná saját otthonában tevékenykedni. A fotók magukért beszélnek… és természetesen a lényeg az apró részletekben rejlik!

 

Fotók: Kristofer Johnsson 

Forrás: 

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!