Saját Otthon Projekt

Szuper workshopon jártam

Régóta vágyódtam arra, hogy eljussak egy lakberendezési workshopra, mert szeretnék minél több ismeretet magamba szívni a lakberendezéssel kapcsolatban.

Ha pedig arra gondolok, hogy a Verával már 2 éve készülünk főzőiskolába, akkor szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy beszorítsak a zsúfolt napirendembe egy plusz “énidőt”. Márpedig a totális begolyózás ellen ez kötelező…

Végül sikerült egy szabad szerdát találnom és eljutnom Zsuzsa által tartott Térbe rendezés – Nappali és hálószoba workshopjára. Mindenképpen hozzá szerettem volna menni, mert nagyon szimpatikusnak találtam, amikor előzetesen már emaileztünk a blogon bemutatott, általa tervezett lakásokkal kapcsolatosan.

Nem csalódtam, mert rengeteg hasznos információval gazdagabban térhettem haza, amit majd biztosan fel fogok használni az új otthon projektben. Menet közben ugyanis elhatároztuk, hogy a karácsonyt már az új otthonunkban fogjuk ünnepelni. Ehhez pedig most már sokkal több tapasztalattal és tudással szeretnék nekiállni.

A legizgalmasabb részt számomra a sok-sok személyes történet adta és természetesen a 2 feladat megoldása. Annyira jól éreztem magam, hogy menet közben alig készítettem pár képet. Még rólam sem készült… 🙂 Nem baj, majd legközelebb nem felejtem el…

Ha Ti is szeretnétek jelentkezni, akkor siessetek, mert mindjárt kezdődik a nyári szünet. Bővebb információt itt találtok a workshopokról:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!