Saját Otthon Projekt

65 négyzetméteres, fiatalos lakás a belvárosban

Öröm látni, hogy egyre több budapesti lakás kerül jó kezekbe és újul meg. Szerencsésnek is érzem magam, hogy a blogon időről-időre bemutathatok ilyen otthonokat. 
Ez a 65 négyzetméteres, a Kálvin tér közelében található lakás Mariann kezébe került, aki 10 éve foglalkozik homestaginggel és tavaly indította el saját cégét, a  HOME2BE -t.
Évekig dolgozott a Ráday utcában és rengeteg szép emlék kötötte oda. Így még jó régen eldöntötte, hogy egyszer vesz ezen a környéken egy lakást és majd felújítja.  
A kivitelezés során figyelembe vette, hogy a régi elavult kiosztást a mai fiatalos trendeknek megfelelően alakítsa át, hiszen a környéken, egyetemek közelsége miatt főként fiatalok vásárolnak lakást. 
A piac pedig igazolta a lakásba fektetett energiákat, mert még a bejegyzés megjelenése előtt, rövid idő alatt szerződéskötés előtt állnak és a héten várhatóan meg is történik majd. Ezen pedig én egy picit sem csodálkozom. 🙂

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Szabó Gabriella says: (előzmény @Inoa)

  Kedves Inoa!

  Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. 🙂 Így már jobban látom a térkapcsolatokat is.

 2. Inoa says:

  Szia, Gabriella,
  próbálom elküldeni Neked az alaprajzot, de sajnos linket nem lehet és képet csatolni sem enged 🙁
  Igazad van, hasznos látni, hogy egy kifejezetten rossz elosztású, hiányos alaprajzú ingatlanból milyen izgalmas lakás lett 🙂
  A hivatkozás oldalán látod majd azt az ingatlanos hirdetési oldalt, ahol – bár már nem aktív a hirdetés – még ott van az alaprajz és a lakás adatai.

 3. Szabó Gabriella says: (előzmény @diamia8)

  Szia! A kiadást akkor elnéztem, bocsi, de köszi a segítséget! 🙂

 4. Szia,
  Igazából ez nem egy ingatlanhirdetés és ezért nincs alaprajz.
  A lakást nem kiadására, hanem eladásra újították fel.
  Ha érdekelnek a lakással kapcsolatos részletek, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot Mariannal, a tervezővel, akinek a Facebook oldalánal a linkjét a bejegyzes elején találod.
  Remélem, hogy tudtam segíteni.

 5. Szabó Gabriella says:

  Ez egy nagyon jó lakás, ízléses berendezéssel és értem én hogy kiadásra szánják de azért egy alaprajz jó lenne….nekem legalábbis (és ahogy látom, másoknak is akik ugyanazokat az oldalakat nézik) nagyon fontos lenne az alaprajz és (nekem) a tájolás is….


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!