Saját Otthon Projekt

Retro paradicsom egy 1902-ben épült villában

Egy 1902-ben épült házat legtöbben nagypolgári eleganciában tudjuk elképzelni, ahol minden tárgy tökéletes harmóniában tükrözi azt a letűnt korszakot. Abban biztos vagyok, hogy kevesek asszociálnának a 70-es évek retro világára.

Marlout és Matthijst azonban nem ilyen fából faragták, mert ők valami izgalmasra vágytak, amikor belefogtak a Hágában található 250 négyzetméteres otthonuk felújításának.

Marlou ugyanis imádja a régi tárgyakat és éppen ezért olyan nosztalgikus alkatnak gondolja magát. Habár nem tartja úgy, hogy régen minden jobb volt, de azért szereti öreg tárgyakkal körülvenni magát. Gyakran jár anyukájával különféle bolhapiacokra, hogy kincsekre leljen.

Ezek után nem lepődünk meg, hogy a felújítás során igyekeztek a ház jellemző jegyeit eredeti módon felújítani. Minden csövet, kábelt kicseréltek és új ablakokat és ajtókat is kapott az épület. A tulajdonosok szerint borzasztó állapotok uralkodtak az egész házban és gyakran kérdezték egymástól, hogy ugye hamarosan rend lesz már.

A nagy kupit aztán lassanként felváltotta a rend és elindulhatott a rendezkedés. Színes és érdekes retro tárgyak kerültek mindenhová és ezzel igazán egyedi otthont varázsoltak maguknak a több, mint 100 éves kúriában. 

Egyszerűen jó elveszni a részletekben, mert mindenhol fel lehet fedezni csodás tárgyakat és bútorokat. A színek és formák mégis erős vizuális egységet alkotnak! Nektek is bejön?

A képek forrásait itt találjátok: www.vtwonen.nl

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!