Saját Otthon Projekt

Tenger ihlette otthon Budapesten

Sokunk otthona nem igazán tükrözi egyéniségünket és emiatt gyakran hatalmába keríthet bennünket az érzés, hogy valami nagyon hiányzik még.

Sokszor azonban hiányzik belőlünk az a képesség, hogy magunkat kívülről lássuk és az ott felfedezett tulajdonságokat otthonunkban is elindítson egy változást.

Alíz és Feri esetében is valami hasonló lehetett a kiindulási állapot, amikor Vinkovics Zsuzsa, lakberendező találkozott velük, akkor még igencsak divatjamúlt otthonukban. A beszélgetés azonban feltárta személyiségüket és világossá vált, hogy a lakás semmilyen formában nem tükrözi vissza azt. Olyan, mintha albérlőként élnének saját tulajdonú lakásukban.

Szerencsére azonban a találkozó elindította életükben azt a változást, amire vágytak. Személyiségükön keresztül most már otthonuk is merész és nyitott, ahol a tenger és a víz színei köré épül minden. 

Imádják, hogy az előszobába egy plusz fal került beépítésre, aminek segítségével most már megóvják a nappali részt az kéretlen szemektől. A madaras tapéta pedig igazán különleges választás, ami csak úgy vonzza a tekintetet. A kedvenc részletük az étkezőben található Audrey kép, játékosságot kölcsönöz ebbe a helyiségbe. 

A leghatásosabb pedig mindig az, ha összehasonlítjuk a kiindulási állapottal. Ugye milyen hihetetlen a változás?

Köszönöm Zsuzsának, hogy bemutathattam a lakást. A képeket pedig Jurassza Zsófi munkáját dicsérik.

Ha szeretnétek Ti is megismerkedni a lakberendezés rejtelmeivel, akkor jelentkezzetek Zsuzsa egyik workshopjára:

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!