Saját Otthon Projekt

Ikea Stockholm kollekció – 2017

Most Április 7-én debütált az Ikeában az egyik kedvenc kollekcióm, a Stockholm 2017-es kiadása. Az első ilyen kollekció még 1984-ben jelent meg az Ikea kínálatában, hogy a kézzel készült, nagy gonddal és magas minőségben készült termékek elhozzák a vásárlóknak a ugyanazt az érzést, mintha kis manufakturákban készültek volna a termékek.

Az idei kollekció sem hazudtolja meg a gyökereket és magas minőségben, csodás anyagokkal készült 47 különböző terméket hozott el nekünk, amely híven tükrözi a skandináv gyökereket az olyan természetes anyagokkal, mint a rattan, a kézműves üvegtermékek és a gyapot.

Bátran lehet mindennap használni ezeket a termékeket, mert mindegyiket hosszútávra tervezték, amely a mai környezetvédelemmel azonos szellemiséget is takar és szembemegy az midnen lecserélhető és eldobható trendekkel. 

Nem tudok egy olyan terméket sem mondani, amelyiket ne fogadnék el azonnal, mégis kiemelném négy kedvencemet:

  • a kék bársony kanapé
  • a rattan szekrény 
  • a rattan fotel
  • és a rattan dohányzóasztal.

Ezeket mind-mind szívesen beilleszteném az otthonunkba, ha éppen lakásvásárlás vagy felújítás előtt állnék. De sajnos most éppen nem állunk… Majd talán jövőre. 🙂

Nektek melyik a kedvencetek?

A kollekciót megtaláljátok az Ikea honlapján.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!