Saját Otthon Projekt

Másfél szobás svéd lakás egy 119 éves házban

Szeretem a tipikus skandináv otthonokat és sok emberrel ellentétben cseppet sem találom unalmasnak egyiket sem. Érdekes módon azonban mostanában inkább a magyar otthonok irányába vettem az irányt, de most elérkezett az idő, hogy újra visszatérjek a gyökerekhez.

Ez a másfél szobás lakás egy 1898-ben épült házban található Göteborg központjában. Szerencsés kialakítása végett az 58 négyzetmétert egy csöppet sem érezzük szűkösnek.

A nagy és tágas nappaliból nyílik a külön helységben található konyha. Érdekes megoldás, hogy étkezőrészt mind a nappaliban, mind a konyhában találhatunk. Az óriási ablakokon csak úgy árad be a fény, igazán barátságos így a hangulata az egész lakásnak.

A konyhát 2015-ben újították fel és nagy hangsúlyt fektetek a szekrények kiválasztásra. Csodás Superfront frontokat kaptak, amelyek csodás kontrasztot jelentenek elegáns sötétkék felületükkel.

A hálószobában a tapéta a nagy kedvencem, de összességében minden részlete megfogott. Szeretem a szürke megnyugtató árnyalatát a legintimebb helyiségben.

Az erkélyt a nappalin keresztül lehet megközelíteni és a hasonló korú otthonokkal szemben meglepően nagy mérettel rendelkezik. Itt már kényelmesen el lehet esténként ücsörögni egy pohár borral a kezünkben.

A fürdőre és a folyosóra sem lehet panasz, mindkét helyiségben találunk valami egyedit:

Tetszik az egész lakás hangulata, amely pont annyira nőies, hogy ne érezzük túlságosan is annak. Csak az itt-ott felbukkanó árnyalatok árulják el tulajdonosa nemét. Szívesen beköltöznék, az biztos!

A képek forrásait itt találjátok: entrancemakleri.se

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Szia Gabriella,
  Nagyon örülök, hogy tetszik ez az otthon! Nekem is nagy kedvenc, ezért is mutattam be a blogon!
  Szép hétvégét!
  Üdv.:
  Dia

 2. Szabó Gabriella says:

  Na ezt a lakás mindennel együtt a magamévá tenném annak ellenére is hogy sem az ipari stílust, sem a kéket nem szeretem, kivétel a türkiz 🙂 A szürkével már barátkozom, nagyon sok szép pasztell szín illik hozzá, úgy már rendben van. A terasz/erkély viszont pont az enyém az innen látható szinekkel!!! 🙂 Köszi!!! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!