Saját Otthon Projekt

Nyuszi ül a fűben…

Múlt héten megígértem, hogy megmutatom az idei tojásaim másik felét és általában igyekszem minden ígéretemet betartani. 🙂

Most azonban nem fogom leírni részletesen az elkészítését, ha valakit mégis érdekelne, az megtalálja a linkre kattintva. 

A koncepció annyit változott az előzőhöz képest, hogy menet közben elkezdtem aggódni azon, hogy nem sikerül szépen leszedegetni a matricákat és végül nem lesz egy használható tojás sem a locsolóknak. Ezért a felénél megálltam és inkább a sima matricázás mellett döntöttem.

Végül sikerült az első projekt is, de nem bántam meg a döntésemet. Hiszen a MyWall-os egyedi tervezésű matricáim így még jobban érvényesülnek a tojásokon. A tojások festéséhez ezúttal is Pinty Plus krétafestéket használtam. Senki sem fog meglepődni, de ismét menta és rózsaszín színekben. Már kezdem saját magamat unalmasnak találni… Mit érezhettek akkor Ti????

A kedves kis nyuszikám pedig idén büszkén ücsörög a fűben a csodás matricás tojásai mellett. Hát nem cuki?

Az idén is nyuszit ragasztottam a falra és olyan cukin kukucskál ki a tulipánok mögül:

A kisebbik nyuszika sem maradt tojások nélkül, mert ő a 3 éve készített beton tojásokat őrzi a másik oldalon. Mivel idén se elég a nyuszikból, így ide is került egy nyuszipopó még pluszban:

Ti mivel készültök az idén?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!