Saját Otthon Projekt

Pikk-pakk húsvéti dekoráció a gyerekszobába

Néha hihetetlen módon száll meg az ihlet és akkor gyorsan meg is kell valósítanom a hirtelen jött ötleteket. Még jó, hogy nálam mindig fellelhető jó pár alapanyag.

Pont ez történt múlt hétvégén is, amikor ráébredtem, hogy a nappali már teljes húsvéti díszben áll, de a gyerekszobát kihagytam a dekorálásból. Még szerencse, hogy volt otthon egy öntapadós fólia, pár húsvéti hungarocell dísz és Pinty Plus krétafesték!

Színvilág tekintetében most sem okozok meglepetést, mert maradt a gyerekszobára jellemző rózsaszín, menta színvilág. Teljesen jól mutat a többi kiegészítő között, tökéletesen belesimul:

Hozzávalók:

Elkészítése:

1, Vágjunk ki a fóliából 2 falap méretű darabot és ragasszuk is fel a falapokra.

2, Helyezzük fel rá próbaként a feliratot és a díszeket:

3, Menta és rózsaszín színnel fújjuk le a betűket és a tojásokat.

4, Ragasztópisztoly segítségével ragasszuk fel a képre száradás után:

5, Aztán már kész is vagyunk az egész művelettel, mehet a helyére a dekoráció:

A kislányom nagyon örült a meglepetésnek. A mókából azonban nem hagytam ki a hétvégén, mert együtt mást is készítettünk, ami már a nyárról szól. Természetesen majd azt is megmutatom Nektek! 😉

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!