Saját Otthon Projekt

Így készíts egyszerűen eukaliptusz koszorút!

Már karácsony óta terveim között szerepelt, hogy eukaliptuszból készítek koszorút. Sok fotón láttam és annyira megtetszett, hogy mindenképpen meg szerettem volna valósítani. A húsvéti készülődés pedig jó apropót biztosított erre, hiszen a tojások jól mutatnak majd a közepén.

Viszonylag könnyedén beszereztünk egy nagy csokor eukaliptuszt, mert csak 2 virágboltot kellett kifosztanom. Lassan nem marad Vecsésen a csokrokba belőle, mert mindig felvásárlom a készleteket. 🙂

Nagy lendülettel és lelkesedéssel álltam neki a koszorúnak, ahogy hazaértünk. Semmilyen előképzettségem nincs, így biztosan nem a legszakszerűbb és legszebb koszorút hoztam össze, de legalább bizonyítja, hogy bárki tud hasonlót készíteni. Érdemes nekiállni, mert olyan hihetetlenül jó illata van!

Hozzávalók:

  • egy nagy csokor eukaliptusz ág
  • kör alakú koszorúalap
  • drót
  • olló
  • csípőfogó

Elkészítése:

1, Szépen kezdjük el levagdosni az eukaliptusz ágait ollóval és készítsük elő a drótot és a csípőfogót.

2, Majd kezdjük el feltekerni az ágakat a koszorúalapra. Az ág végét a drót segítségével rögzítsük, hogy biztosan ott maradjon a későbbiekben is:

3, Szépen haladjunk körbe és a végén még kisebb ágakat szurkáljunk itt-ott bele a koszorúba, hogy még dúsabb legyen:

Ugye, hogy milyen egyszerű?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!