Saját Otthon Projekt

ARTKAZAL, a design nád-kocka

Régóta a kedvenc szállásfoglalásos oldalam a Nívós Szállások, amely szerintem egyedülálló módon gyűjtötte össze az itthoni különleges szálláshelyeket.  

Általában ritkán találkozni náluk a modern építészet képviselőivel és ezért is keltette fel azonnal az érdeklődésemet a Mórahalomban található “nád-kocka”, amely híven a nevéhez kívülről teljesen beborít a nád, de ráadásként valóban a nád bála inspirálta a megépítését is. 

Maga a 25 cm vastag átszellőztetett nád réteg klímahomlokzatként működve védi az épületet a nyári melegtől, de télen a hidegtől is. Modernségét a kocka forma mellett az összekötőként használt Cor-Ten lemezek is fokozzák. 

Nem csak külseje, de belseje is modern, mert az épületet Geo tarifás elektromos készülékek tartják fent, amelyek működését napelemrendszer segíti. Hogy télen is jól tudjon a napenergia hasznosulni, az épület tájolására külön odafigyeltek.

4 kiadó szobája és óriás közösségi tereinek köszönhetően kiválóan alkalmas nagyobb családok vagy baráti társaságok elhelyezésére. Szívesen kipróbálnám, ha lenne még jelentkező az utazásra!

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!