Saját Otthon Projekt

Skandináv otthon Ausztráliában

Ausztráliában az otthonok mindig valamilyen vidámságot és élettel teli hangulatot árasztanak teljesen függetlenül az otthon stílusától. 

Ma egy olyan ausztrál lakásba kukkanthatunk be, amelyet nemrégiben alakított át Katy Thomas, aki stylistként és kreatív igazgatóként dolgozik. Otthonában az átalakításra azért volt szükség, mert az évek alatt az ízlése nagyon megváltozott és már nem érezte magát jól a színekben tobzódó lakásban. Egy sokkal monokrómabb, skandináv stílusú otthonról álmodozott, ahol a szürke, a rózsaszín sápadtabb árnyalatai vannak jelen a sok fehér és fekete mellett. 

A felújítás előtt rengeteget inspirálódott lakberendezési magazinokból és természetesen a Pinterest-ről is. Először a konyhának estek neki és utána következett a nappali, majd szépen sorba a lakás többi helyisége. Most úfgy érzni, hogy olyan lett otthonuk, amleiynnek mindig is szerette volna. Egyszerűen imádja és büszke rá, hogy mindezt maga tervezte.

Valahol meg is értem, mert szerintem is egy szuper otthont valósított meg családjának, ahova én is szívesen beköltöznék. Ti hogy vagytok ezzel?

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!