Saját Otthon Projekt

Az Ikea idén bohém nyárban gondolkodik

Tavaly nyáron az Ikea a kerti partikat állította fókuszba, de minden évben más és más téma köré csoportosítja a legmelegebb évszakra tervezett kollekcióját. 

Valahogy annyira nem is volt meglepő számomra, hogy az idén a nyarat a bohém életérzés, a vidámság jellemzi majd az Ikeánál. Hiszen ez az év most erről szól és engem is megfertőzött ez a trend, de tényleg. 

A kollekció darabjai csak úgy sugallják, hogy vegyük az életet lazábban, ne görcsöljünk és töltsünk minél több időt a szabadban! Ehhez pedig igazán segítséget nyújtanak a rattan bútorok, a csodás mintájú textilek és az étkezéshez elengedhetetlen tálak, tányérok és poharak. 

Csak ránézek ezekre a képekre és már jókedvre is derülök! Rögtön azon jár az agyam, hogy mikor is lehet már kint sütögetni…. Már nagyon várom! 🙂

A kollekció már kapható is az Ikeában. A képeket pedig az Ikea honlapján találjátok meg. 🙂

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!