Saját Otthon Projekt

Pasztell tavasz a Butlersben

A tavasz nálam egyet jelent a pasztell színekkel és a vidámsággal. Nem meglepő, hogy ilyenkor a legtöbb lakberendezési áruház is előszeretettel hozza be a kínálatukba ezeket a színeket.

Ha a Butlersbe látogatunk, akkor nemigen fogunk csalódni, mert csupa-csupa pasztellben pompázik idén tavasszal is minden. A konyhai kiegészítőkön keresztül egészen a lábtörlőkig.

Nekem a kis asztalkák és a színes kosárkák a kedvenceim, de mivel tavaly nyáron festettem magamnak teljesen hasonló kosarat, így ezeket most biztosan kihagyom.

Az arany pöttyökkel díszített tányérok nagyon belopták magukat a szívembe, de az áruk miatt tutira nem lesz ilyen készletünk itthon… Pedig olyan jól mutatnak!

 A pasztell álomvilágból picit kilógó zsúrkocsit nem lehet nem szeretni. Olyan mutatós a kicsike:

A képek forrásai természetesen a Butlers és a magyar Facebook oldaluk.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!