Saját Otthon Projekt

Címkézzünk a konyhámban!

Még tavasszal lecseréltem a régi tárolódobozaimat a konyhában, amelyek bár szuperül mutatnak, de családom tagjainak nehézséget okozott a tartalom kinyitás nélküli azonosítása. Ezt pedig állandóan tudtomra is adták…

Hiába védekeztem, hogy színek szerint meg lehet őket különböztetni, ez a megoldás csak nálam működött. Így alternatív megoldást kellett találnom az alábbi fontos szempontokat szem előtt tartva:

  • könnyen eltávolítható legyen
  • a konyha összképét semmiképpen se rontsa el
  • egyszerű, de menő legyen a dizájn
  • a betűtípus vékony legyen és inkább kézíráshoz hasonlítson

Láthatjátok, hogy nem volt egyszerű dolgom… Ilyet találni itthon igazi kihívás! 

Nem is egyhamar találtam rá a megoldásra, hiszen egészen decemberig nem találkoztam semmi nekem tetsző címkével. Azonban ekkor megláttam a MinimalStyle Facebook oldalán a megoldást és rögtön meg is rendeltem. Hát nem ez lett a tökéletes választás? Családom is imádja, én is szeretem. Mindenki boldog, probléma kipipálva! 🙂

Azonban a felcímkésítésben itt nem állhattam meg, hiszen tavaly lecseréltem a fűszertartóimat is cuki kis üvegcsékre és azokra is kellett a felirat. Így még ugyanazon az estén megkapták ők is a jól megérdemelt feliratukat. Most már könnyedén beazonosíthat bárki, bármit!

Mindezek után már következhet egy konyhai rendszerezésről szóló poszt, amelyben a saját kis konyhámat vesszük górcső alá. Kíváncsiak vagytok a szekrényeim mélyére?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!