Saját Otthon Projekt

Otthonos svéd lakás szürkébe csomagolva

Szeretem a szürkét, mert olyan egyszerű, olyan semleges és mégis elegáns szín. Nem hivalkodó, mégis meghatározó és tényleg minden színnel jól mutat.

Sokan lehangolónak és szomorúnak érzik, de én nem így gondolom. A fekete és a fehér is meghatározó szín az életemben, így evidens, hogy a keverékük is közel áll a szívemhez.

Nem szeretnék azonban mindenkit győzködni igazamról, mert nem ez a cél. Csak olyan jó érzés ilyen otthonokat nézegetni és ezt az élményt szeretném veletek is megosztani. Az már csak ráadás lenne, ha Ti is megkedvelnétek a szürkét… 🙂

Kedvencem ebben a skandináv otthonban pedig az, hogy még azt is bebizonyítja, hogy milyen jól mutat a nyers téglával is a konyhában. Hát nem lenne öröm innen főzni még nekem is? Hát akkor mit érezhet a Vera???? 

Hiszen a csodás téglafalon kívül van itt konyhasziget, óriás ablakok és rengeteg, de tényleg rengeteg tároló a sok kütyünek:

 

 

A képek forrásait itt találjátok:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Nekem nagyon bejön és ettől szuper a konyha hangulata. Nem kell mindenkinek egyetértenie velem. 🙂
    Egyénként pedig a rondán falazott rész a lényeg. Ha szép lenne, akkor nem is kellene. 😉

  2. Gábor Regőczi says:

    Ez a lakás nem azért jó és kellemesen, kényelmesen lakható(?), tisztán-tartható(!), mert leverték a konyhában a vakolatot egy jókora és igen rondán falazott részen! (Igencsak eltakarni való lenne ez!) Gondolom egy gyakorló háziasszonynak erről sokkal “magvasabb” véleménye is lenne! Tisztelettel!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!