Saját Otthon Projekt

H&M Home 2017 tavasz

Már február van és nekem már maximálisan elegem van a télből, így ne lepődjetek meg, ha egyre inkább csak tavaszról szóló bejegyzések születnek majd a tollamból. Szerintem Ti sem bánjátok, mert a környezetemben nem tudok egy embert sem megnevezni, aki nem így érez…

A sort úgy döntöttem, hogy a H&M Home tavaszi kollekciójával kezdem, habár a tavaszi érzéssel kapcsolatban tartogat egy kis meglepetést. Megszoktuk ugyanis, hogy a tavasz a pasztell színekről szól általában. Ezzel szemben azonban a kollekció inkább a szürkére, a fehérre és a természetes árnyalatokra épít. Természetesen itt-ott azért ezek kiegészítéseként felbukkannak sápadt árnyalatokban.

Maga a kollekcióra elsősorban skandináv hatás jellemző, de mellette igencsak érezhető a minimalizmus is. A színek olykor elmosódottak, máskor pedig igencsak élénkek. 

A kivételes képekért a koppenhágai Kinfolk Studio felelős, ahol 3 nagyágyú,  Lotta Agaton (sytling), Pia Ulin (fotók) és Therese Sennerholt (művészeti vezető) segítségével elevenedettek meg a tavaszi kollekció darabjai. 

Véleményem szerint csodás kollekció jött létre és alig várom, hogy a boltokban is megjelenjenek az egyes darabok. Ti hogy vagytok vele?

A képek forrásait itt találjátok:  

hm.com/en/media/gallery

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!