Saját Otthon Projekt

Karácsonyi hangulatú füzér, ami pikk-pakk elkészül

Már megfigyeltem, hogy a kreatív dolgok esetében legtöbbször az eredeti funkció nem hoz lázba. Ezzel ellentétben azonban imádok újfajta és érdekes felhasználási módokat kitalálni. 

A Maalmi falmatricái az ilyenfajta játékhoz a legjobb alapot nyújtják, hiszen már felhasználtam a karácsonyi mintákat csomagoláshoz, de ezzel még nem fejeztem be.

Hirtelen ötletként beugrott, hogy milyen szuper lesz a kislányom szobájában, mint karácsonyi dekoráció. Na, persze nem a falon, hanem füzérként fellógatva. 🙂

Ha megszáll az ihlet, akkor pedig nem sokat szoktam hezitálni és rögtön nekiállok, legtöbbször még aznap este! Ráadásul ez a füzér tényleg pikk-pakk elkészül.

Csak a macskát ne engedjétek a közelébe, mert akkor jobb esetben fognyomokkal tarkított fenyőfák és csillagok fogják alkotni a füzért, rosszabb esetben a füzér helyett szingli fenyőfáink lógnak a maradék fonalon…. 

fuzer1

fuzer2

fuzer3

Hozzávalók:

fuzer4

fuzer5

Elkészítése:

1, Húzzunk ki tetszőleges hosszúságú spárgát és vágjuk le.

2, Szedjük le a kívánt méretű matricát és ragasszuk alulról a spárgára:

fuzer6

3, Ezután egy ugyanakkora méretet ismét szedjünk le a fóliáról és óvatosan helyezzük rá, hogy szépen illeszkedjenek: 

fuzer7

4, Majd folytassuk, amíg végig nem érünk a spárgán:

fuzer

Ugye milyen egyszerű? Ezt aztán tényleg lehetetlen elrontani és tuti a siker! 😉

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!