Saját Otthon Projekt

Egyszerű és különleges karácsonyi csomagolás

Régebben mindig nagy lendülettel indultam csomagolópapírt keresgélni, mert én szeretem az ajándékokat becsomagolni. Pár bolt után azonban általában mindig elment a kedvem az egésztől, mert sehol sem találtam ízléses, nem túl mintás papírt.

Tavaly így eldöntöttem, hogy inkább ipari mennyiségű fehér és natúr színű nátronpapírból spájzolok be és ezek fogják mindig a csomagolás alapját képezni. Azóta mindenki ezekben kapja az ajándékokat és ezt karácsonykor sem szeretném máshogy. 

Ha pedig karácsony, akkor nem lehet csak úgy egyszerűen, meg kell bolondítani valamilyen dísszel. Gondolkodtam, gondolkodtam és amikor megláttam a Maalmi karácsonyi kollekcióját, ami rögtön beindította a fantáziámat. 

Mivel az ajándékvásárlást sem szoktam a legvégére hagyni és már az összes a szekrényemben lapul, így el is kezdtem a csomagolást. Egyszerűen imádom a végeredményt!

csomagolas

csomagolas4

csomagolas2csomagolas3

Hozzávalók:

csomagolas8

Elkészítése:

Nem túl bonyolult, mert a szokásos módon csomagoljuk be a nátron papírba és celluxszal rögzítsük. Aztán a kiválasztott mintát óvatosan helyezzük fel a dobozra, hogy jól mutassanak. A fehér mintát eredetileg is a barna nátronpapírra terveztem, az aranyat és a fenyőfát pedig a fehérre.

csomagolas7

Ezután bekötöztem szalaggal és a neveket is felírtam, hogy majd meg tudjam különböztetni majd átadáskor a csomagocskákat. Ezért is szuper a nátronpapír, mert még kísérőkártya sem feltétlenül szükséges. 

csomagolas1

A fotózáskor pedig már nagyon kell igyekeznem, mert saját bejáratú trollal rendelkezem, aki mindenhova beleüti a mancsát. Milyen kis fotogén a kis cukikám!

csomagolas5

csomagolas6

Ti hogyan csomagoltok az idén?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!