Saját Otthon Projekt

Letisztult skandináv otthon egy 1929-ben épült holland házban

Régen volt a blogon holland otthon, pedig a dán mögött rögtön ott vannak a kedvencek listáján. Szeretem, hogy otthonaik mindig barátságosak, de mégis letisztultak és a pasztell színek is állandóan kötelezőek.

Hogy pótoljam a hiányt, ma egy olyan holland család otthonába látogatunk, akik kreatívan álltak neki a felújításnak. A ház, amiben a 100 m2-es lakás található 1929-ben épült, így szinte mindent ki kellett cserélni és a felső szinten még a helyiségeket is teljesen újraszabták. Ráadásul így a tulajdonosoknak lehetőségük adódott teljesen modern alapokra helyezni az otthonukat.

A letisztult, skandináv stílusban újraálmodott otthon pedig igazán telitalálat lett. Szeretem a letisztult vonalú bútorokat, a rengeteg natúr fát és színeket is. Pont ezek az árnyalatok a kedvenceim: szürke minden mennyiségben, világoskék, fehér és egyéb pasztell árnyalatok bukkannak fel mindenhol. Hát nem gyönyörű?

1-pastel-woonkamer

4-eettafel-pastel

2-pastel-woonaccessoires

3-houten-schommelstoel

 

5-werkkamer-kralenketting

6-houten-kledingrek

7-lichte-slaapkamer

8-tadelakt-badkamer

9-behang-met-planken

10-kledingrek-kinderkleding

11-houten-wandbord

 

A képek forrásait itt találjátok:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Illa Berek says:

    Hát hogy néz ez ki?!…Mint egy tisztán tartott hajléktalan szállás, szedett vedett, összekukázott bútorokkal!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!