Saját Otthon Projekt

Sötétbe burkolózó, modern skandináv lakás

Sokan azt hiszik, hogy a skandináv stílus kötelező elemei a fehér falak. Pedig a stílust nem elsősorban a fehér falak határozzák meg és mostanában amúgy is előtört egy új trend, a sötét falak és sötét kiegészítők.

Most mindenhol sötét árnyalatokban pompázó skandináv lakásokat láthatunk a legtöbb nagyobb lakberendezési áruház képein és a kollekciók is ehhez a trendhez igazodnak.

Mai 72 négyzetméteres lakásunk falai is meglepően sötétek és ettől az egész olyan férfias jelleget kölcsönöz neki. Nehezen tudom elképzelni, hogy itt egy egyedülálló hölgy jól érezné magát. Leginkább agglegénylakásnak tudom elképzelni, mert a bútorok nagy része indusztriális hangulatot árasztanak vagy szimplán bolhapiacról beszerzett darabok.

A ház, amelyben a lakás található még az 1920-as években épült és a lakásfelújításakor igyekeztek megőrizni eredeti hangulatát, így megtartották az eredeti parkettát, mind a betléri, mind a kültéri ajtókat és ablakokat az eredetihez teljesen hasonlóra cserélték.

Igazából nálam a hálószoba a kedvenc a Superfront-os gardróbszekrénnyel és a mellette található félszoba. Ezekben a helyiségekben ugyanis nem sötétek a falak és nem árasztanak komorságot. Véleményem szerint ugyanis a képeken és a magazinokban szuperül mutatnak a sötétebb árnyalatok a falakon, de én a magam részéről nem tudnám elképzelni ebben a lakásban az életem. Még a végén depressziós lennék! 🙂  Ti hogy vagytok vele?

no1

no0

no3

no2

no02

no01

no4

no5

no6

no7

no8

no9

no10

no11

no12

no14

no15

no16

no20

no21

no18

no19

A képek forrásait itt találjátok:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!