Saját Otthon Projekt

Nyomtassunk a növények bűvöletében!

Múlt héten mutattam 6 szobanövényt, amelyek most mindenhol viszik a pálmát és nekem is személyes kedvenceim. Azonban a szobanövények diadala nem korlátozódik szigorúan az élő növényekre, mert poszterek és különféle nyomatok esetén is érdemes számításba venni őket.

Ezen felbuzdulva ismét válogattam ingyenesen letölthető posztereket és olyan laptopra való háttereket, amiket nyugodtan ki is nyomtathatunk, ha megtetszenek. 

Ha valamelyik megtetszik, akkor csak kattints a képre és rögtön letöltheted az eredeti forrás oldaláról.

1, A kaktuszok és a különféle pozsgások nyomtatva is jól mutatnak bármelyik nappali falán. Ezeket tutira nem locsolja senki sem túl:

dyt-dashash-07

k2

dyt-lindsay-5

dyt-jen-21

cactus3

dyt-dashash-08

2, A dzsungel témával sem nyúlunk mellé és azért egy kép nem olyan drasztikus változás, mintha egy egész falat tapétáznánk le banánlevelekkel vagy könnyezőpálma levelekkel:

dyt-dashash-05

hustle

plant

3, Ha pedig a hagyományosabb dolgokért rajongtok, akkor sem kell elkeserednetek, mert botanikai ihletésű posztereket is találtam:

77be38d2bd3df6a1ed69b4fb830233f5

2c8062efc4391856f0ce15321b111a12

4, A végére hagytam kettőt, amelyeken pedig mindenféle növényt találhatunk mókás grafikába bújtatva:

dyt-jen-91

dyt-jen-5

Ugye milyen szuperek? Melyiket töltitek le?

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!