Saját Otthon Projekt

Élettel teli, vidám családi otthon

Ezen a héten ismét egy blogger otthonába látogatunk, mégpedig a holland Ingrid Janssen házába, aki a férjével együtt alapította meg a lakberendezési kiegészítőket kínáló Wood & Wool Stool-t. 

A 240 m2-es otthon alaphangulatot a gyönyörű parketta alapozza meg és erre építették az egész otthon hangulatát. Szerették volna ötvözni az  1930-as évekbeli lakberendezési stílust a modern kori igényekkel. Habár a ház újépítésű, sikerült a bútorokkal és a berendezési tárgyakkal egy eklektikus és vidám otthont megalkotniuk. 

Utazásaik során mindig hoztak valamit magukkal, amely a lakásuk díszévé tudtak tenni. Nem nagyon törődtek a stílusokkal, mindent megvettek, ami nekik tetszett, mert szeretik az eklektikát és csak egy ilyen stílusú otthonban tudják magukat igazán otthonosan érezni.

Nekem nagyon tetszik, hogy a tölgyfa padlót egy helyi asztalostól rendelték meg. A kedvenc bútorom pedig a pad a nappaliban, de a szőnyegek is igazán szuperek! Nektek mi a kedvencetek ebben az otthonban?

Ingrid_WoodWoolStool_3

Ingrid_WoodWoolStool_1

Ingrid_WoodWoolStool_2

Ingrid_WoodWoolStool_17

Ingrid_WoodWoolStool_18

Ingrid_WoodWoolStool_19

Ingrid_WoodWoolStool_16

 

 Ingrid_WoodWoolStool_22

Ingrid_WoodWoolStool_21

Ingrid_WoodWoolStool_20

Ingrid_WoodWoolStool_10

Ingrid_WoodWoolStool_11

Ingrid_WoodWoolStool_5

Ingrid_WoodWoolStool_4

Ingrid_WoodWoolStool_30

Ingrid_WoodWoolStool_31

Ingrid_WoodWoolStool_32

Ingrid_WoodWoolStool_25

Fényképek: Holly Marder

A képek forrásait pedig itt találjátok: decor8blog.com

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!