Saját Otthon Projekt

Főzőiskola-körkép

Régóta gondolkodom azon, hogy elindulok és megnézek magamnak egy jó kis főzőiskolát. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg újdonságot tudnék tanulni.

Ellenben nem tudom eldönteni, hogyan válasszak, mi alapján? Rengeteg lehetőségünk van, főleg, ahogy molyolok a különböző lehetőségek közül.

Hoztam pár opciót, hátha éppen Ti is ezen gondolkodtok, csak éppen nem tudtok dönteni. Az biztos, hogy májusban meglátogatunk Diussal egy főzőiskolát, csak még azt nem döntöttük el, hogy melyiket.

Hátha ez a kis összeállítás segíteni fog majd a választásban.

Elsőként nézzük a Chefparade választékát:

Hihetetlenül sok kurzust indítanak, kezdve a steakektől, a wok-os ételeken át, megtanulhatunk macaron-t sütni, vagy cupcake-et készíteni. Lehetőségünk van a kicsikkel együtt sütni, céges rendezvényt is biztosítanak, de akár egy lány vagy legénybúcsút is szervezhetünk ide.

chefparade

A Kuktanoda leginkább a gyerekekre specializálódik. Jó kis program, ha nem szeretnél egy esős napon egy játszóházban kuksolni, hanem inkább minőségi időt töltenél a gyermekeddel. De ugyanúgy lehetőséget biztosítanak akár céges rendezvények megszervezésére:

1

Léteznek olyan főzőiskolák, ahol kifejezetten egy adott országba kalauzolnak Bennünket. Ilyen például a Studio Italia Olasz Főzőiskola. A nevében is benne van, az olasz konyha remekeibe vezet be Bennünket, van egy sanda sejtésem, hogy Diával mi is itt, vagy valami hasonló helyen fogunk kikötni. 🙂

10996388_10206551848301646_5937689162784842581_o

Ami az én étkezésemnek jelenleg a legmegfelelőbb lenne, az a Mandulaliget Főzőiskola. Lehetőséget biztosítanak arra, hogy elsajátítsuk az egészséges ételek elkészítésének titkát, dietetikus segítségével, legyen szó cukorbetegségről, inzulin rezisztenciáról, PCOS-ről:

mandulaliget-gluténmentes-tanfolyamok

Aminek az ötlete nekem nagyon tetszik az Anyu főz iskola.

Főzőiskola kifejezetten anyukáknak! Különböző nemzeti eledelekkel várják a főzni vágyó illetve megtanulni akaró anyukákat. Természetesen, a magyar konyha sem maradhat ki. Azt nem tudom, hogy valóban csak anyukák vehetnek-e részt rajta, mindenesetre ha így van, szerintem nagyon aranyos ötlet.

egeszseg_kep2013

Naphosszat lehetne még sorolni, mivel csak Budapesten tucatnyi főzőiskolára bukkanhatunk, különböző nagyszerű ajánlatokkal. Legközelebb, körül nézünk vidéken is. 🙂

Ti voltatok már? Elmennétek? Mi alapján választottatok? 

A képek és az oldalak forrásait rájuk pöttyintve találjátok! 🙂

 

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!