Saját Otthon Projekt

Mókás hűtőmágnes festegetés

A blogon sokszor szerepel a kislányommal közös alkotás, mert szerintem a legjobb mókák közé tartozik. Jobban is szeretem ezt a fajta elfoglaltságot, mint Barbie-zni vagy hasonló játékokat játszani vele.

Legutóbb egy szuper kis mókát eszeltem ki, mégpedig az ICO Creative KIDS-es színezhető hűtőmágneseivel. Remekül elszínezgettünk együtt és mindkettőnknek a kutyás változat volt a befutó:

hűtőmágnes1

hűtőmágnes4

hűtőmágnes5

Igazából bármivel ki lehet színezni, még ceruzával is, de mi szintén az ICO termékét, a Brush Pen-t használtuk. Csak jókat tudok mondani róla, egyszerűen csodálatos. Filctoll, de tökéletesen lehet vele színezni és olyan, mintha festenél. Nem is adom oda a Hédinek, csak akkor használhatja, ha én felügyelem. 😀

hűtőmágnes7

hűtőmágnes8

hűtőmágnes9

A kis manó éppen alkot:

hűtőmágnes91

hűtőmágnes3

hűtőmágnes2

hűtőmágnes6

Ti miket szoktatok közösen alkotni?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!