Saját Otthon Projekt

Cuki kutyás párna kinőtt pólóból

A Hédi cicás párnája annyira megtetszett az egyik uncsitesójának, hogy gondoltam készítek neki is egyet. Szerencsére pont volt egy kinőtt és cuki pólója és azt elhoztuk magunkkal.

A projektet azonban nem siettem el, mert kézzel megvarrni egy ilyen párnát nem kis meló. Varrógéppel pedig pikk-pakk meglett volna. Még mindig a bakancslistámon szerepel, hogy egyszer megtanulok géppel varrni. Nem sietem el, az biztos! 😉

DSC_1076

DSC_1079

Hozzávalók:

  • kinőtt, cuki póló
  • olló
  • tű és cérna
  • párnabelső

poló

Elkészítése:

Először is vágjuk körbe a pólót egyszerre mindkét oldalát és azért hagyjunk rá a mintára, mert úgy fog jól mutatni:

körbevágva

Fordítsuk ki és varrjuk körbe, úgy hogy a végén hagyjunk egy pici lyukat. Ezen keresztül fogjuk majd a párnát megtölteni:

töltésnélkül

Ha megtöltöttük, akkor a kis lyukat varrjuk be, úgy hogy a legkevésbé látszódjon a varrás és már kész is! Ugye milyen egyszerű?

DSC_1080

Ti már csináltatok hasonlót?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!