Saját Otthon Projekt

Újdonságokkal készül a Jysk a nyárra!

A Jysk márka egyre jobban épül be a magyar köztudatba és szerencsére végre eljutott a céghez az üzenet, hogy a magyarok is szeretik a szép és divatos lakáskiegészítőket és bútorokat. Eddig ugyanis engem nagyon letört, hogy a külföldi Jysk-ök rendre csodás dolgokat árulnak, minket pedig nem kápráztattak el a termékeikkel.

Azt vettem észre, hogy az emberek többségének itthon problémát okoz a cég nevének a helyes kiejtése. Mivel egy dán cégről beszélünk a ‘jiszk’, a ‘jiszik’ és a ‘dzsiszk’ mind-mind helytelen, mert dán nyelven a “y”-t “ü”-nek ejtik. Így hát a helyes kiejtés elsőre furcsa talán, de “jüszk”. Ki ejtette eddig helyesen? 😀

E rövid bevezető után pedig nézzük is végig a tavaszra és nyárra kínált dolgokat. Nekem elég sok termékük tetszik és még mindig fűzöm a Férjem, hogy cseréljük le a raklapkanapét az erkélyen. Eddig nem adja könnyen magát, mert a saját alkotás a szívéhez nőtt. 

A kedvencem az Acapulco szék utánzat, de persze élőben is ki kéne próbálni vásárlás előtt. Hozzá szuper választás lenne a 2 darabból álló asztalka szett. Nektek mi tetszik a legjobban?

70435

55376

69699

70415

65022

70282

55825

55888

63985

63988

63990

56490

A képek forrásait rájuk kattintva találjátok.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!