Saját Otthon Projekt

Húsvéti piacozás – tihanyi piac placc

Érkezik a tavasz és a húsvét. Jobbnál-jobb programok kezdődnek országszerte. Szeretem, ha szóba kerül a Balaton. Legyen az Füred, Tihany, Almádi, bármi. Egyre több, számomra kedves, programmal találkozhatunk, de leginkább a gasztronómia az, ami engem megmozgat.

Ugyan hétvégén nem tudok hazamenni, mert a szüleim jönnek hozzánk látogatóba, de szívesen gondolok a tihanyi placcra. Legutóbb apukámmal töltöttünk el ott egy kellemes délelőttöt, vásároltunk ezt-azt. Szóval, jó szívvel ajánlom Nektek is!

Érdemes lesz most hétvégén kilátogatni, ha éppen arra jártok, mert rengeteg remek kézműves termékkel, illetve finomsággal találkozhattok:

Kovács László zöldségestől tormát, spárgát, különféle tojásokat, vagy épp medvehagymát szerezhetünk be. Vasárnap előtt nem árt erre gondolni:

P1220747

Tejtermékeket, sajtokat, mindenféle földi jót a Tekeresvölgyi Kézműves Tejtermékek biztosítja. A nemesvámosi kistermelők palettáján szerepel még ház vaj, friss házi tej, az ebből érlelt különböző ízesítésű sajtok, gyümölcs és natúr joghurtok, túró, tejföl stb. Érdemes őket meglátogatni. 🙂

kep1

Füstölt sonkát Tomi gazdától tudtok majd venni. 🙂 Ebbe a sonkába most nagyon beleennék! 🙂 

sonka 06

A legfinomabb péksüteményeket pedig a Búzalelke Pékességnél vásárolhatjátok meg. Nem is mondok semmit. Át kell élni. 🙂

Búzalelke

Bréking nyúz: A Kaldeneker Lekvárosház húsvéti tormás sonkalevessel készül. Hát én azt úgy megkóstolnám, hogy ihaj!

17300-18780-kaldeneker-lekvaroshaz

A jó borokról ismét a Homola pincészet gondoskodik, nagyon finom boraik vannak;) Érdemes végig kóstolni! 🙂

2634

Szerintem mindenképpen érdemes lesz kilátogatni, remek programnak ígérkezik, rengeteg ínyencséggel. Balaton, Balaton, Te csodás… 🙂

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok! 🙂

Jó szórakozást!

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!