Saját Otthon Projekt

Különleges holland otthon mentával és szürkével

A holland otthonok nagyon közel állnak a szívemhez, mert szinte mindig eredetiek és utánozhatatlanok. Mai házunk is különleges a maga nemében a menta és szürke párosításával.

A 140 m2-es családi ház Katwijk-ben található, amely 6000 lakosával igazi holland kisváros. Különlegessége, hogy az Északi-tengerrel határos és hosszú homokos tengerpartja méltán népszerű nemcsak a helyiek körében.

Tulajdonosai Rose és Daniel abban a 70-es években épült városrészben vásárolták a házat, amely leginkább zöld kertjeiről ismert. Rögtön megfogta őket a szobák hihetetlen tágassága és már nem is keresgéltek tovább.

Rose kedvence a menta szín, így az egész házat ez a szín uralja a szürkével kiegészülve. Az alap skandináv stílust keverték az ipari, a vintage, a rusztikus és a natúr stílussal. Ez az eklektika különös bájt kölcsönöz az egész otthonnak és ezáltal teljesen egyedi is. Szeretik a régi bútorokat felújítani és új életet adni nekik.

Igyekeztek, hogy a gyermekeiknek is élhető otthont hozzanak létre, így került például egy hinta a nappaliba.  Ha az én otthonomban lenne ilyen, akkor tuti én is sokszor használnám….

Rose szerint a részletek nagyon fontosak egy otthon esetében, így különös gonddal válogatta össze a posztereket, a vágódeszkákat és a szobanövényeket. Szerintem csodálatos lett az összkép. Nektek tetszik?

maison-style-scandinave

maison-style-scandinave6

maison-style-scandinave5

maison-style-scandinave1

maison-style-scandinave_vert-de-gris

7-plant

maison-style-scandinave3

2-collage-naturel

maison-style-scandinave2

maison-style-scandinave7

A képek forrásait itt találjátok:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!