Saját Otthon Projekt

Matricázzunk húsvéti tojást!

Nem állok nagy húsvéti tojás festegető hírében, mert nem szeretem a hagyományos, boltban vásárolható színeket és ráadásul a szokványos festegetésben sem érzek kihívást. Egyszer régebben vettem pasztell színű tojásfestékeket, de miután két évet álltak a fiókban, odaadtam anyukámnak. 😀

Ez azonban nem jelenti, hogy sohasem nem szoktam tojásokat díszíteni vagy alternatív húsvéti tojáskreálmányokat alkotni. A saját húsvéti DIY menüpontban több példát is találhattok az előző években elkövetett alkotásaimra.

Az idén azonban megtalálam legegyszerűbb és leggyorsabb tojásdekorálási módszert, a MyWall-os tojásmatricákat. Rögtön le is csaptam az összes kollekcióból egy-egy fajtára. Biztos, ami biztos alapon. 😀 

Itthon szerencsére voltak még fehér műanyag tojásaim és a régi fonalazott, kifújt tojásaimat is újrahasznosítottam az idei húsvétra, mert a fehér nyuszikat direkt a barna tojásokra rendeltem.

Elvileg a locsolóknak szántam, de annyira tetszenek… Nem tudok tőlük megválni, így most vehetek a locsolóknak csokitojást vagy találhatok ki más módszert. Melyik kollekció tetszik Nektek: a bajszos, a nyuszis vagy esetleg a népi motivumos?

matrica1

matrica3

matrica4

matrica2

matrica5

A Hédi ragasztotta fel a matricákat és így is szuperül sikerültek. Tehát bátran ajánlom ezt a módszert a bátortalanabbak vagy kétbalkezeseknek is. Biztos a siker! 😉

matrica6

matrica7

matrica8

A héten pedig elindítjuk a nyereményjátékot, amiben a legelső nyeremény többek között aranyszínű, állatos tojásmatrica lesz. Így még lesz esély, hogy húsvét előtt a nyertes kézhez kaphassa az ajándékot. Várjátok már a játékot? Holnap minden kiderül! 😀

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Örülök, hogy tetszenek! Én is imádom ezt a gyors és egyszerű megoldást. Annyira ötletes 😀

    Az unokahúgod nagyon ügyes! Csak így tovább, az alkotás a legjobb dolog! 😉

  2. Ajánljuk Magunkat says:

    De jók ezek az ötletek! Érdemes őket hasznosítani! 🙂 Én eddig a tipikus tojásfestékkel, vagy pedig a matricával bajlódtam, de tudjuk, hogy azok nem mindig válnak be, sőt, sokszor kifejezetten macerás bánni velük. De most így legalább tudom milyen más alternatívákat próbálhatok még ki, amik ráadásul kreatívak. Unokahúgom a húsvéti ajándékkal kapcsolatban volt elég kreatív. Vett egy képkeretet, http://www.riodesign.hu/disztargy/zak-kepkeret-fenyes-0 és körbedíszítette húsvéti mintákkal, majd aztán elkísérem egy fotószalonba, hogy készítsenek róla valami elegáns kis képet. Ezt adta a szüleinek.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!