Saját Otthon Projekt

Egy csodás svéd lakás színes falakkal

A legtöbben itthon úgy gondolják, hogy egy skandináv stílusú otthon csakis fehér fallal rendelkezhet és ez a szabály kötelező érvényű egy ilyen stílusú enteriőr kialakításakor. Pedig rengeteg olyan lakás létezik, amelyre ez az állítás egyáltalán nem igaz. Mutatok is rögtön egy igazán kivételes svéd lakást, amely elsőre elrabolta a szívemet és falai pasztell színekben pompáznak.

A 92 nm-es, teljes egészében felújított lakás egy 1885-ben épített társasházban található és a felújítás során sikeresen megőrízték a polgári hangulatot a stukkókkal, az üvegezett ajtókkal és a hajópadlóval. Modernséget pedig a bútorokkal és a lámpákkal kölcsönöztek az ingatlannak. A régi és az új kettőssége csodás egyveleget alkot, amit még a natúr anyagok is felerősítenek és az egész otthonból árad a hívogató melegség, otthonosság. 

Az egész lakásban a falak színe csodálatosan kiegészítik egymást, mert mindegyik nyugtató pasztell árnyalat. A konyhában ráadásul egy kis részen visszabontották a vakolatot a téglafalig és ezzel még hangulatosabbá varázsolták a helyiséget. Egyedül az előszoba kapott merészebb külsőt, mert itt fekete-fehér rombuszmintás tapéta fogadja a vendégeket.

alv9

alv3

alv5

alv6

alv9a

alv9b

alv9h

roomed-binnenkijken-kleur16

roomed-binnenkijken-kleur18

roomed-binnenkijken-kleur19

roomed-binnenkijken-kleur21

alv9e

roomed-binnenkijken-kleur111

alv9i

roomed-binnenkijken-kleur3

Engem nagyon elvarázsolt a lakásból áradó hangulat és rögtön költöznék… Nektek is tetszik?

A képek forrásait itt találjátok:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. diamia8 says:

    Örülök, hogy tetszik! 🙂
    Hát a skandináv stílussal szerintem nem lehet mellényúlni. 😀

  2. Muc@ says:

    Nekem nagyon tetszik, egyébként is közel áll hozzám a skandináv lakáskultúra. Gyűjtöm az ötleteket, mert lakásfelújításra készülök!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!