Saját Otthon Projekt

Fotózáson jártunk

Már elég régóta szerettünk volna a blogra közös fotót kitenni a Verával, mert a külön-külön képek nem mutatják igazán az összetartozásunkat. Ehhez azonban szerettünk volna egy igazi fotóst felkérni, mert egyikünk sem jeleskedik portréfotózás terén. 

A családi képeket nálunk már régóta Kovács Zsuzsi – StudioArt Photography – készíti, mert egyszerűen varázslatos hangulatú képek kerülnek ki a kezei közül. Természetesen így most is rá gondoltunk és jó előre lefoglaltunk egy februári péntek délelőttöt.

Mindketten izgultunk egy picit, de a jó hangulat, a sok-sok nevetés pillanatok alatt elfeledtette velünk jövetelünk eredeti célját.

A fotózáshoz közösen megszavaztuk, hogy sminkes segítségét is igénybe fogjuk venni és így Zsuzsi ajánlására Barna Zsuzsannát kértük fel erre a feladatra. Alig hittünk a szemünknek, amikor belenéztünk a tükörbe! Mintha nem is magunkat láttuk volna, mert annyira szép arcot varázsolt nekünk! 😀

A képeket nagyon gyorsan kézhez is kaptuk és nem bírtunk betelni velük, mert annyira tetszik mindegyikünknek. Nektek melyik a kedvencetek?

IMG_7484

IMG_7479

IMG_7483

Fekete-fehérben:

IMG_7484ff

IMG_7479ff

IMG_7483ff

Veráról készült portré is:

IMG_7458

IMG_7458ff

Rólam most azért nem, mert tavaly novemberben már készült:

IMG_2570

Még több képet cuki babákról és családokról Zsuzsi weboldalán találhattok, amit a képre kattintva érhettek el:

StudioArt

Facebook oldalát pedig itt érhetitek el.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!