Saját Otthon Projekt

Stílusos egyszobás lakás

Meglepő módon nem csak a nagy lakásokat érezhetjük tágasnak, mert egy remek adottságokkal rendelkező piciny otthon is büszkélkedhet hasonló jelzőkkel. Nem kell hozzá más csak jól megválogatott, kis méretű bútorok, sok-sok fehér szín és nagy ablakok.

Mai lakásunk is csak 45 m2-es, azonban hatalmas belmagassággal rendelkezik és rengeteg ablakkal, mert tetőtérben lett kialakítva. Így csodásan világos az egész tér és ráadásként a hálószobának sikerült még egy galériát is kialakítani. Ezzel a személyes tér elkülönül és a galéria alatt pedig megbújhat a fürdőszoba is.

Az étkezőben szuper ötlet, hogy az ugyanolyan formájú székeket más-más színre festették. Eddig leginkább csak olyannal találkoztam, hogy többféle széket helyeznek az asztal köré. 

02

A világoskék szín több helyen is visszaköszön a lakásban, de a SMEG hűtő igazi fókuszpont. Ilyen hűtőről álmodozom én is!

01

Az óriás, majmos falfestés a nappali falán nagyon egyedi és ötletes megoldás. Külön tetszik, hogy az alapja annak is a világoskék.

05

A konyhában a felsőszekrények helyett nyitott polcok találhatóak, amik tovább növelik a térérzetet.

28402_gnrcuabr

04

03

A nappali mindkét falán ablakok találhatóak, így a tárolást a galéria alatti részen és a galérián kellett megoldani. Mindent elrejtettek egy függönnyel lezárható beépített gardróbszekrényben és így nem kellett a lakórészből elvenni területet. 

07

28400_g06f31dz

Fiataloknak tökéletes élettér, mert ide bátran lehet vendékeet is hívni. Van elég hely az étkezőben és a nappaliban is akár egy nagyobb társaság vendégül látására is. Ha nekem lett volna ilyen otthonom fiatalabb koromban….. 

A képek forrásait itt találjátok:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!