Saját Otthon Projekt

Ferm Living 2016. tavasz/nyár

Megérkezett a Ferm Living tavaszi és nyári kollekciója is és rögtön végig is böngésztem az egész kínálatot. Természetesen most sem csalódtam, mert új termékeik továbbra is igazi újdonságok és minden tekintetben diktálják a divatot.

Tavaly ősszel kezdték el a kisbútorok gyártását és ezt a vonalat az új kollekcióval is tovább erősítik. A polcaik jól variálhatóak és minden enteriőrbe bátran be lehet illeszteni. Az egyszerű vonalú és több színben kapható szék pedig igazán telitalálat.

GetImage (23)

GetImage (4)

GetImage (1)

GetImage (5)

GetImage (24)

GetImage (22)

GetImage (2)

A kiegészítőik sem okoznak most sem csalódást, mert továbbra is különlegesek. Egyedül az lepett meg, hogy az év egyik divatszíne, a rózsaszín meglepő módon hanyagolva lett és inkább minden világoskék vagy szürke színben pompázik:

GetImage

GetImage (19)

GetImage (15)

GetImage (16)

GetImage (13)

GetImage (20)

A tapétakínálat is bővült pár darabbal, de az igazat megvallva én nem vagyok túlságosan tapétapárti és így annyira nem állnak közel a szívemhez. A kislányomhoz azonban el tudnám képzelni a rózsaszínt, de csak egyetlenegy falon. A kevesebb ugyanis mindig több! 😀

GetImage (12)

GetImage (10)

GetImage (9)

GetImage (11)

Nektek tetszik az új kollekció?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!