Saját Otthon Projekt

H&M Home tavasz

Karácsony elmúltával már nem is járhat más az ember leányának a fejében, mint a tavasz. Kint ráadásul nagyon hideg is van, ami csak erősíti a vágyakozást. Éppen ezért hetek óta mást sem csinálok, mint a különféle lakberendezési áruházak tavaszi kollekcióit nézegetem…. 

Természetesen a H&M Home volt az első, amely már árusítani is elkezdte a tavaszi szezonra kínált termékeket. Több főbb vonulat felfedezgető a kollekcióban és így kedvünkre tudunk válogatni ízlésünknek megfelelően.

A sötétzöld színekben pompázó dzsungel ihletésű telis-tele van divatos motívumokkal, de a pálmaleveles és kaktuszos párnákon kívül nálam most nem annyira nyerőek. Tavaly nyáron picit már besokalltam velük. 

hmprod

hmprod (20)

hmprod (17)

hmprod (19)

hmprod (21)

hmprod (4)

A sötétzöld és a dzsungelminta mellett ebben az évben kötelező szín a rózsaszín, ami nekem is személyes kedvencem. Igazából szinte minden most trendi színnel jól mutat, még a sötétzölddel is. 

hmprod (9)

Legjobban azonban a szürkéhez passzol:

hmprod (1)

hmprod (18)

hmprod (7)

A szürke amúgy a rózsaszín mellett tuti befutó, mert szinte mindenhol feltűnik és jól kiegészítője szinte minden most divatos árnyalatnak.

hmprod (6)

hmprod (15)

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki a jóból és nekik is csodás újdonságokkal készült a H&M Home idén tavaszra. A gyerekszobában a tárolás a leginkább kardinális kérdés, így itt is megtalálhatjuk a legtrendibb ötleteket a játékok elrejtésére:

hmprod (13)

hmprod (14)

hmprod (16)

Ezen kívül a szőnyegek a párnák is mind-mind a gyerekszoba ékei lehetnek és mindezt nem utolsó sorban elérhető áron:

hmprod (12)

hmprod (11)

Az idei tavaszi kollekció véleményem szerint nagyon jól sikerült és sokkal közelebb áll a szívemhez, mint a tavalyi. Nektek mi a kedvencetek?

A képek forrásait itt találjátok: H&M Home

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!