Saját Otthon Projekt

Rendszerezés a Tchibonál

Szerencsére Tchibonál időről-időre lehetőségünk adódik olyan szuper bútorokat megvásárolni viszonylag elérhető áron, amilyeneket itthon csak sokkal magasabb árkategóriában érhetünk el. 

A mostani kínálat is ötletes és trendi bútorokat kínál a mindig sláger rendszerezés témaköre mellett. Nekem a személyes kedvencem az íróasztal, az íróasztali lámpa és az óriás állólámpa. Ha lenne helyünk, akkor nem haboznék az azonnali vásárlásban. Nektek melyik a kedvencetek?

jpg (1)

jpg (3)

jpg (7)

A dolgozósarok szuper kiegészítői lehetnek még továbbá az irodai székek, a pici tárolók, az igény szerint kialakítható palatábla és a fali tárolók is:

jpg

jpg (2)

jpg (5)

jpg (4)

szek-parnazott-fem-labakkal-bezs

dobozkeszlet-3-db-os

Természetesen az előszoba is nagy hangsúlyt kap, mert itt sokszor gondot okoz a rengeteg ruha és cipő elrejtése. Egy ilyen tárolós ülőpad pedig igazán ötletes és helytakarékos megoldás:

ulopad-taroloval

Nagyobb bútorok közül még érdemes kiemelni a moduláris szerkezetű tárolórendszert és fiókos szekrényeket:

tarolomodul-2-fiokkal-feher

jpg (6)

jpg (8)

Ha még pár kisebb ülőbútort keresünk, akkor pedig ezek az igazán szuper lehetőségek:

jpg (10)

jpg (9)

Nektek melyik a kedvencetek?

A termékeket a képekre kattintva érhetitek el.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!