Saját Otthon Projekt

Visszatekintés a 2015-ös évre

Hamarosan elérkezik az év vége, ezért arra gondoltunk, hogy megmutatjuk, mely bejegyzések voltak azok, amelyek a legjobban tetszettek Nektek.

Bevallom az elmúlt egy év tele volt kihívásokkal, tanulni valókkal. Voltak nehéz percek, nehezen kivitelezhető bejegyzések, időhiánnyal való szembesülés. Azonban így visszagondolva, ezeket cseppet sem bánom. Az elmúlt egy év kicsit keretbe szedett engem is, valamennyire megtanultam lavírozni a elvégzendő feladatok tengerében.

Jövőre is ugyanezt tervezem, kicsit több tapasztalattal, hozzáértéssel és emellett elhivatottsággal kívánom folytatni a megkezdett munkát. 

Lássuk, melyek voltak azok a receptek, mely bejegyzéseimet olvastátok a legtöbben:

Nyáron osztottam meg Veletek, a különleges pogácsa receptemet, sokan olvastátok és több visszajelzést is kaptam a munkámra vonatkozóan:

DSCN1453kész

Szerettétek az igazán egyszerűen és gyorsan elkészíthető sajtos rudat is, szilveszterre nagyszerű vendégváró 🙂

DSCN1327kész

Azt hiszem, a sós ételek voltak az abszolút kedvenceitek, a kenyér receptemre hihetetlenül sokan kattintottatok:

DSCN1826_Fotor-600x450

A karácsonyi menüből nem hiányozhatott az igazi húsleves, ezt Ti is így gondoltátok, legalábbis az olvasottságból kiindulva:

DSCN2122_Fotor

Nem gondoltam, hogy a töltött krumpli ennyire népszerű lesz. Erre rácáfoltatok, ez volt az elmúlt évem legolvasottabb receptje:

DSCN2026_Fotor

Mindenkinek köszönöm, hogy olvassa a blogot, a pozitív, negatív kritikát, jövőre találkozunk ugyanitt, ugyanekkor. 🙂

És mindenkinek Kellemes Újévet! 🙂

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!