Saját Otthon Projekt

Színes amerikai otthon Utah államban

Utah állam az Amerikai Egyesült államok 45. állama és területéhez képest viszonylag kevesen lakják, mert csak 2,7 millió lakosa van. A neve az indián Ute szóból származik, aminek jelentése a “hegyek embere”. Kedvelt turisztikai célpont elsősorban lenyűgöző tájai és nemzeti parkjai miatt.

Ebben a csodás környezetben él Meta Coleman sytlist és lakberendező férjével Nick-kel és 2 gyermekükkel. Otthonuk igazán egyedülálló, játékos és vidám. Tökéletes családi otthon!

henrik-coleman-bedroom-2-680x907

A nappali az élet központja és ezért tervezte ide Meta a képekből készült galériafalat is. Legelőször a legnagyobb képet helyezte fel és utána köré a többit. Családi képeket is belecsempészett, hogy még személyesebb legyen:

coleman-family-living-room-680x907

A kanapénak egy királykék, szuper kényelmes darabot választottak, ami kiváló fókuszpontja a térnek.  A szőnyeg és a fotel igazi retró darab, amiket egy bolhapiacon szereztek be. Remekül illenek ebbe az eklektikus térbe:

coleman-family-living-room-2-680x453

Több, mint 10 éve lakják ezt a házat és lassan építkezve alakították ki mostani formájára. Sokat viccelődnek azzal, ha egy házasság túléli az építkezést, akkor már mindent túl fog élni.

meta-coleman-living-room-2-680x850

Egyébként 12 éve házasok és kezdetekkor az ízlésük még nagyok különböző volt. Meta a modern és minimál dolgokért rajongott, amíg Nick pedig a klasszikus dolgokért bolondult. Végül a rusztikus és eklektikus stílusban találták meg a közös nevezőt.

meta-coleman-wallpaper-living-room-1-680x545

Sokszor tartanak partikat és összejöveteleket a házban, de nyáron a medencés partikra esküsznek. Igyekeztek vicces szokásokat megalkotni, hogy értékes időt tudjon a család együtt tölteni. 

meta-coleman-kitchen-680x848

A lépcsőföljárót csak saját képekkel dekorálták, hogy mindig végig tudják nézegetni a szép emlékeket, amikor felmennek vagy lejönnek a lépcsőn. Ez mindig melegséggel tölti el Meta szívét.

meta-coleman-gallery-wall-staircase-680x850

A kisfiú, Henrik szobája igazi csoda kisfiúknak, mert édesanyja egy hegyekről készült, 1900-ban készített fotóból csináltatta meg az egyedi fotótapétát:

henrik-coleman-bedroom-3-680x907

Sok játék még Meta édesanyjáé volt és az 1940-es évekből származnak. Jól megférnek a modern játékokkal és a gyerekek vigyáznak is rájuk:

henrik-coleman-bedroom-4-680x907

coleman-family-living-room-3-680x907

 

A kislány, Maja szobája is igazi gyerekbirodalom, mert az ágya mögötti fal igazi firkafalnak lett kialakítva. Sokszor a szomszéd gyerekek is átjönnek játszani és együtt rajzolnak ide:

majas-bedroom-chalkboard-wall-2-680x907

 

Meta rendre és felelősségre neveli a gyerekeit. Mindig el kell pakolniuk maguk után és a ruháikat is saját maguk teszik a helyükre. Ez kezdetben nem volt egyszerű, de megérte a kitartása. Most már ha rendetlenséget csinálnak a szobájukban, akkor pikk-pakk elpakolnak a játék után:

majas-bedroom-1-680x907

 

Sokszor azonban a gyerkőcök tovább vannak fent, mint ők eredetileg szerették volna. Pedig egy fárasztó nap után a szülők néha legszívesebben csak befeküdnének kényelmes ágyukba:

meta-coleman-master-bedroom-680x907

 

meta-coleman-master-bedroom-2-680x907

 

master-bedroom-armoire-680x907

Kedvenc kanapéjukat Meta 15 dolláért vásárolta és egyik barátjuk segítségével kapott új szövetet. Nagyon remélni, hogy nem fogja tönkretenni egyik gyerkőce sem:

coleman-family-1-680x907

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!