Saját Otthon Projekt

Hálószobai lámpa update

Be kell vallanom őszintén, hogy sajnos nekem sem sikerülhet mindig minden az elképzeltek szerint. Elméletben lejátszottam, hogy milyen szuper lesz a Tilka hálószobai lámpánk átfestve. Mivel eddig narancssárgában pompázott és utáltam, így gondoltam a legjobb fedőszín a fekete lesz….

Ilyen volt a kiinduló állapot:

DSC_0522_Fotor

Gondosan neki is álltam a festegetésnek és pikk-pakk át is varázsoltam a belsejét feketére. Nappal teljesen odáig voltam érte:

DSC_0783_Fotor

Egy dolgot azonban nem vettem számításba: a fekete belső miatt az eddig világos hálószobánk igencsak besötétedett. A lámpa maga szerintem szuper lett, de ez a jótékony félhomály még a hálószobában is sok. 🙂 

DSC_0802_Fotor

Ez a kis malőr elvette a kedvem, hogy befejezzem a kábel és az akasztó átfestését…. Nincs mit tenni, új lámpa kell! A Férjem szerint direkt csináltam, hogy új lámpát vehessek, de ez nem igaz… 🙁 

Azért nem állhattam le itt, mert régi, általam készített olvasólámpáktól is meg kellett szabadulnom. Heteket töltöttem agyalással, hogy milyen olvasólámpát kreáljak a helyükre, mert sehol sem találtam nekem megfelelőt. Ekkor ugrott be, hogy kipróbálhatnám a szupi lámpafüzérem és gyorsan akcióba is léptem: a lámpákat a szekrényem aljába rejtettem, a füzért pedig igazgattam, akasztgattam és kész is az új világítás.

A Férjemnek sokkal jobban tetszik itt a lámpafüzér, mint a dolgozósarokban. Az igazat meg megvallva nekem is nagyon bejön a végeredmény, ráadásul a fénye nagyon kellemes és olvasáskor sem bántja a szemet:

DSC_0787_Fotor

DSC_0796_Fotor

DSC_0788_Fotor

DSC_0791_Fotor

Most egyenlőre marad ez az átmeneti állapot és bőszen nekiálltam idevaló lámpákat  keresgélni a neten. Ez azonban nálam soha sem ment gyorsan, mert a lámpák nálam mindig túlontúl meghatározóak és ezért mindig ezeket választom ki a legnehezebben. Remélem azért, hogy az étkezőben található lámpáknál hamarabb sikerül, mert azokat 2 évig keresgéltem. 🙂

Ilyen az esti hangulat, bár azért a képek nem igazán adják vissza és azt hiszem muszáj lesz befejeznem a maradék narancssárga eltüntetését. Addig sem szeretném tovább nézegetni, amíg megtalálom az “igazit”:

DSC_0803_Fotor

Ti hogyan választatok lámpát? Gyorsan vagy olyan nehézkesen, mint én?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!