Saját Otthon Projekt

Tchibo karácsony – 2015

Az idén aztán tényleg nem lehet oka panaszra az olyan embereknek, akik korán szeretnek mindent beszerezni karácsonyra. Az igazat megvallva én pontosan ilyen vagyok… 🙂  Már szeptemberben elkezdem fejben tervezni a dekorációt és októberben az új kollekciók függvényében még beszerzem az éppen “legszükségesebb” darabokat.

A Tchibo is már ezen a héten bedobta a karácsonyi kollekciót és ráadásul a hétvégén 15%-kos kedvezménnyel juthatunk hozzá! Megéri hát végigböngészni a kínálatot!

Köztudottan nem vagyok egy konyhatündér, de a Vera biztosan odáig lenne a rengeteg konyhai kütyüért. Még akkor is, ha édességet sütni annyira nem is szeret:

jpg (1)

jpg (2)

karacsonyi-falu-3d-s-suetoforma

jpg (3)

jpg

A kínálatban még a karácsonyi fények különlegesek. Itt aztán csupa olyat vásárolhatunk, ami tuti nem jön szembe máshol. Nekem legjobban a villanykörtések tetszenek:

jpg (5)

jpg (6)

jpg (7)

jpg (8)

63258_mood__third__m-cluster-mood

A kültérre szánt hófehér csillag és karácsonyfa is nagyon bejön, csak ezek már horror összegekbe kerülnek. Nem igazán lennék boldog, ha eltűnnének a kertemből….

63295_mood__third__m-cluster-mood

Adventi kalendárium is rengetegféle van és szerencsére többször is felhasználhatóak. Nem kell jövőre újat venni, csak újra feltölteni kis meglepetésekkel:

jpg (9)

jpg (10)jpg (11)

jpg (12)

Már teljesen karácsonyi lázban égek…. Jövő héten pedig el is fogom kezdeni a dekorálást, mert már nem bírok magammal… Az idén új adventi koszorút is készítek, mert már 3 éve ugyanazt a fekete-fehér változatot tettem ki. Ezen kívül még több újdonsággal készülök a terveim szerint. Ti tervezgettek már?

A képek forrásait a Tchibo honlapján találjátok.

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!