Saját Otthon Projekt

4 éves a Saját Otthon Projekt!

Ma pontosan 4 éve indítottam a Saját Otthon Projekt blogot, amely annyi mindent megváltoztatott az életemben. Azelőtt magam sem képzeltem, hogy ennyi kreativitás rejtőzik bennem és hogy ilyen sok pluszt fog adni nekem az évek alatt.

d89f2bdd0fb6537279dcf602bce93072

2011. szeptember 3-án költöztünk be vadiúj otthonukba és rögtön elkapott a fészekrakási láz. Elkezdtem tervezgetni, olvasgatni és megismerkedtem rengeteg bloggal. A fejemben csak úgy cikáztak az ötletek és úgy éreztem, hogy nekem is blogot kell írnom. Sokáig csak magamban  érlelgettem az ötletet, de végül elmeséltem a Férjemnek. A pozitív hozzáállása segített abban, hogy 2011. október 24-én megjelenjen a legelső három bejegyzés a blogon, akkor még a blog.hu-n:

alaprajz_1

A legelső DIY bejegyzésem is egy Ikea hack  volt, amit saját magam találtam ki a fűszernövényeimnek:

IMG_24241-450x600

Fura visszanézni régi bejegyzéseimet és jó látni, hogy az évek alatt mennyit fejlődtem minden tekintetben. Ma már nincs bennem görcs és félelem, hogy mások mit fognak szólni. Az elején azonban nagyon bizonytalan voltam és féltem a negatív kritikáktól. 

Ettől függetlenül szorgosan alkottam és sorra kerültek ki a kezem közül a DIY dolgok. Párat közülük megmutatok a galérián keresztül, de a 2011-re kattintva meg tudjátok az összeset nézegetni.

Majdnem egy éven keresztül csak saját projekteket mutattam meg vagy a saját lakásunkkal kapcsolatos inspirációs bejegyzéseket. Aztán 2012. augusztus 26-án megírtam életem első olyan bejegyzését, ami megváltoztatta a blog struktúráját:

eero3

A következő változást a Caféblog hozta, amikor is meghívtak, hogy jöjjek át egy nőiesebb tartalmú új felületre és én elég bátornak éreztem magam a váltásra!

11329436532675158_7M7N50Ey_c-300x204

Ekkor már 3 hónapja visszatértem a munka világába és kevesebb időm maradt a saját alkotásra. Az írás azonban megmaradt, mint szenvedély. Ebben csak 2013 és 2014 nyara bizonytalanított el. Az igazat megvallva tavaly nyáron majdnem abba is hagytam a blogot. Szerencsére egy kitartó Olvasóm írt nekem egy nagyon kedves hangvételű e-mail-t, ami segített átlendíteni a hullámvölgyön.

A következő nagy változás 2015. januárjában történt, amikor is a Saját Otthon Projekt-hez csatlakozott a barátnőm, Vera. Nagyon jól kiegészítjük egymást, a blog pedig igazán sikeres és olvasott lett azóta! A gasztronómia fül pedig hétről-hétre szépen gyarapodott.

Mutatok is egy kis ízelítőt az elkészült finomságokból:

 

Aztán 2015. augusztusában kettő hatalmas mérföldkövet értünk el együtt:

  • Facebook oldalunk elérte az 5.000-es követőtábort és
  • ebben a hónapban először bekerültünk a Caféblog Vip programjában a Top 20-ba! 

Teljesen bizakodva tekintünk a jövőre nézve, tele vagyunk ötletekkel és tervekkel!  

Köszönjük, hogy ennyien olvastok minket! Reméljük, hogy továbbra is ilyen lelkesedéssel fogadjátok posztjainkat!

dd8a6f2151322bc796a1b117bdee6e48

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!