Saját Otthon Projekt

Ipari stílus családi igényekre szabva

Lassan már nem tudom tovább letagadni, hogy a dán otthonok mellett legjobban a hollandok rabolják el a szívemet. Mindig van bennük valamilyen bútor vagy kiegészítő, amit kis átalakítással megmentenek az utókornak. Mai otthonunk esetében is ezt történt, de ráadásként még a legtöbbször férfias és hideg ipari stílust melegséggel és vidámsággal töltötték meg a tulajdonosai, Sjak és Corrien. 

A 125 m2-es alapterületű ház az 1920-es években épült és későbbi tulajdonosai véletlenül bukkantak rá egy séta alkalmával. Amikor megpillantották a házat rögtön megtetszett nekik és elhatározták, hogy átmásznak a kerítésen. Azon nyomban a szemük elé tárult a régi asztalosműhely, ami telis-tele volt régi tárgyakkal. Innentől kezdve menthetetlenül beleszerettek és meg is vásárolták az épületet. 

Mindez kereken 20 éve történt és kemény 3 évig tartó felújítás után végre be is költözhettek igazán irigylésre méltó és különleges otthonukba.

1-woonkamer

5-keuken-wit-hout

2-typografie-wanddecoratie

A legtöbb helyiségben tetten érhető a játékosság és a vidámság. Úgy forog minden a gyerek körül, hogy a felnőttek is jól érzik magukat az egész házban. Ráadásul a kiegészítők nagy részét a házaspár készítette vagy lelt rá bolhapiacokon és adott nekik új funkciót egy kis átalakítással:

3-wanddecoratie-letter

6-wanddecoratie-huisjes

11-houtblokjes-knutselen

4-plantenbak

8-slaapkamer

A gyerekszobákat sem a megszokott unalmas színekben képzelték el, hanem teljes mértékben a ház többi részéhez hangolták. Ettől lettek igazán menő a gyerkőcök birodalmai:

9-houten-wieg

12-wandkastjes

13-behang-meisjeskamer

14-meisjeskamer-blauw

 

Egyszerűen imádom az egész házat! Hasonlóan éreztek Ti is?

A képek forrásait itt találhathátok meg:

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!