Saját Otthon Projekt

Őszi hangulat első felelősei a nappalinkban

Rá kellett ébrednem, hogy elég korán van az őszi tökökhöz. Sajnos azonban meglehetősen türelmetlen vagyok és ebből kifolyólag már nem bírtam várni, hogy ne cseréljem le a nyári dekorációt.

Abban biztos voltam, hogy a réztálcát fogom alapként felhasználni. Előkotorásztam a kütyütárló dobozaimból az őszhöz leginkább illő kellékeket: tobozokat, gesztenyét, mogyorót és ráadásként találtam jó pár borosdugót is.  Ezek mellé beleállítottam a DIY csíkos gyertyatartóim, de sajnos a gyertyákat nem találtam meg hozzá. Pedig mindenhol kerestem….

Vasárnap elmentünk kirándulni a Pilisbe, így még utólag makkokat is tudtunk a Hédivel a tálcára szórni. Ez azonban a képeken már nem látszik, mert galád módon előbb fotóztam le a művünket:

DSC_0486_Fotor

DSC_0507_Fotor

DSC_0491_Fotor

A kirándulás alkalmával sikerült végre galagonya ágat is beszereznem, mert régóta tetszett és roppant jól kiegészíti a tálcát. Nélküle üres lenne a tér, de így imádom:

DSC_0516_Fotor

DSC_0514_Fotor

Ugyem milyen szépek a piros bogyói? 

DSC_0510_Fotor

DSC_0518_Fotor

 

Folyt. köv., ha végre megérkeznek a tökök is. Ti hogy álltok az őszi dekorációval? 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. diamia8 says:

    Köszi szépen! Ha van kedved,akkor küldjél a nappalidról képeket, mert kíváncsi vagyok! 😉


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!